Samsung Germania lansează pagina de suport Galaxy S9 Dual SIM

1711

Samsung SM-G960F / DS, cu alte cuvinte Galaxy S9 Dual SIM, apare on-line pe site-ul oficial Samsung din Germania. Pagina oficială germană a lui Galaxy S9 indică faptul că smartphone-ul cu această caracteristică, Dual SIM, vine în Europa.

Desigur, nu mai este nici o surpriză faptul că lansarea lui Galaxy S9 este aproape. Samsung a confirmat deja lansarea noilor aparate emblematice pe data de 25 februarie 2018. Cu o zi înainte de începerea MWC 2018 în Barcelona, ​​Spania. Pe măsură ce ne apropiem de această lansare, orice informații despre noile dispozitive S9 merită menționate.

Pe site-ul Samsung Germania este vorba despre telefonul cu numărul de model SM-G960F / DS. Acesta este considerat a fi Samsung Galaxy S9. Modelul care are litera „F” este modelul internațional, în timp ce DS reprezintă Dual SIM. Nu sunt trecute alte specificații pe această pagină, dar se indică faptul că versiunea Dual SIM va fi disponibilă în Germania, automat și în Europa. Cu aproximativ o lună de zile în urmă, în decembrie 2017 am descoperit că ambele telefoane, Galaxy S9 și S9+, vor fi disponibile cu Dual SIM în China.

Unele modele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au venit cu capabilități Dual SIM, sub forma unei tăvițe SIM hibride, care le-a permis utilizatorilor să utilizeze cel de-al doilea suport pentru o cartelă SIM sau un card microSD. Anul trecut, tava SIM hibrid a fost din nou oferită pe unele piețe cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

În acest an s-ar putea să vedem mai multe diferențe în interior decât în ​​exteriorul dispozitivelor. Versiunea Galaxy S9+ va oferi și câteva caracteristici suplimentare în comparație cu fratele său mai mic. Nu numai că ecranul va fi mai mare, se crede, de asemenea, că S9 Plus va fi lansat cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie, în timp ce S9 va fi livrat cu o memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 64 GB.

De asemenea, smartphone-urile diferă în ceea ce privește configurarea camerei. Samsung Galaxy S9 Plus este de așteptat să prezinte o cameră duală, la fel ca Galaxy Note 8. În timp ce Galaxy S9 pare a fi echipat cu o singură cameră de 12 MP. Ambele telefoane au un obiectiv cu o deschidere variabilă de f / 1,5 – f / 2,4. La fel cum am văzut pentru prima dată pe telefonul cu clapetă Samsung W2018.

MWC a avut loc prima dată în anul înființării GSM Association, 1987, la Londra, sub numele de GSM World Congress. În 1995 a avut loc la Madrid. Din 1996 până în 2005, expoziția a fost organizată la Cannes pe Côte d’Azur. În 2006 a fost transferată, din cauza capacității reduse de la Cannes în Spania, la Barcelona unde va rămâne până cel puțin în 2023.

Seria Samsung Galaxy S9 va fi prezentată la Mobile World Congress din Barcelona, ​​în perioada 26 februarie – 1 martie 2018. Cele două telefoane vor fi prezentate cu o zi înainte de a începe manifestarea în cadrul unui eveniment special dedicat lor. Se așteaptă ca smartphone-urile să ajungă efectiv pe piață  pe 16 martie 2018.

SURSĂLetsgoDigital