Samsung GM85 Fit – un nou dispozitiv mobil de radiografie digitală

248
Samsung GM85 Fit
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Boston Imaging, o companie americană care produce ecografe digitale și Samsung au lansat ecograful Samsung GM85 Fit. Este un dispozitiv de radiografie digitală cu un design centrat pe utilizator care ajută la diagnosticarea rapidă și eficientă a pacienților. Samsung GM85 Fit a primit recent aprobarea de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente pentru uz comercial în SUA.

Suntem încântați să lansăm ecograful Samsung GM85 Fit. Este proiectat ținând cont de utilizator, de la designul său ușor până la gama sa de caracteristici”. A declarat David Legg, Vicepreședinte Boston Imaging, conform Samsung Newsroom. „Această soluție este cea mai recentă adăugare la cea mai bună familie de produse din clasa noastră. Pe măsură ce volumul procedurilor cu raze X mobile crește pentru a face față unui volum fără precedent de pacienți, Samsung continuă să se concentreze pe crearea de soluții de imagistică mobile mai eficiente”.

Samsung GM85 Fit – un ecograf mobil foarte performant

Pe lângă îmbunătățirea gradului de utilizare, Samsung caută în permanență noi modalități de a ajuta clinicienii să găsească răspunsuri fiabile, cu o claritate mai mare a imaginii și o acuratețe sporită a diagnosticului. Samsung GM85 Fit dispune de o versiune îmbunătățită a motorului de procesare a imaginilor Samsung S-Vue, care atenuează artefactele halo din jurul obiectelor metalice pentru a permite vizualizarea corectă a interfeței os-metal.

Toate cele de mai sus reduc nivelurile de doză cu până la 47,5% pentru imagistica abdomenului adult și cu 45% pentru imagistica abdomenului pediatric. Dispozitivul are funcția MirrorView care permite partajarea securizată a ecranului pentru ca mai mulți profesioniști din domeniul sănătății să poată examina imaginile.

Ecograful este un rezultat al dezvoltării tehnologiei sonarelor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Un avantaj al ecografiei constă în faptul că se evită efectele nocive ale razelor X. Prima ecografie a fost făcută de profesorul Ian Donald.

Alimentat de o baterie litiu-ion, ecograful Samsung GM85 Fit oferă medicilor un dispozitiv mobil cu raze X de eficiență ridicată, un mare debit și flux de lucru și o durată lungă de de viață a bateriei. Mai exact, GM85 Fit dispune de:

  • Încărcare rapidă. Se încarcă în trei până la patru ore.
  • Capacități operaționale excepționale. Poate lua până la 550 de expuneri în timpul a 11 ore de utilizare fără încărcare suplimentară.
  • Performanță îmbunătățită. Poate lua până la 1.900 de expuneri sau poate fi în așteptare până la 35 de ore în modul de repaus.
  • Design centrat pe utilizator. Designul ultra-ușor al modelului GM85 Fit oferă o experiență medicală fără efort.
  • Funcționare silențioasă. Funcționează la niveluri scăzute de zgomot, mai puțin de 42 dB, în timpul standby și în modul de noapte pentru un control rapid al sunetului și al luminozității dispozitivului pentru a evita deranjarea pacienților.

Multe caracteristici la noul ecograf mobil Samsung

Samsung GM85 Fit include, de asemenea, instrumente cheie care se găsesc în modelul AccE GM85 premium, cum ar fi:

  • Detectarea automată a nodulilor pulmonari. Un software de detectare asistată de computer conceput pentru a identifica și marca regiunile în relație cu nodulii pulmonari suspectați de la 10 la 30 mm în dimensiune.
  • S-Enhance. Îmbunătățește claritatea corpurilor străine în imaginile abdomenului toracic și coloanei vertebrale L.
  • SimGrid. Îmbunătățește calitatea imaginilor fără grilă la un nivel comparabil cu imaginile grilă, reducând în același timp doza de radiații, în special benefică pentru pacienții obezi.
  • Suprimarea osoasă. Îmbunătățește claritatea țesuturilor moi prin suprimarea aspectului oaselor în imaginile toracice.

Pentru a afla mai multe despre noul ecograf mobil Samsung GM85 Fit, vă rugăm să vizitați https://www.samsunghealthcare.com.