Samsung Good Lock 2021, primele cinci noi caracteristici

469
Primele 5 caracteristici noi din Samsung Good Lock 2021
Sursa Foto: androidpolice.com

Good Lock este o aplicație obligatorie dacă dețineți un dispozitiv Galaxy. Permite personalizarea la care majoritatea utilizatorilor pot visa doar. Deși poate fi enervant atunci când actualizările majore One UI întrerup compatibilitatea, aceasta oferă echipei Good Lock oportunități regulate de revizuire a tuturor și introducerea de noi funcții. Acum vă prezentăm câteva caracteristici noi din Samsung Good Lock 2021.

Gigantul high-tech sud-coreean Samsung este foarte atent în ultimul timp cu aplicații sa Good Lock. Acum am aflat primele caracteristici despre Samsung Good Lock 2021. Samsung a început actualizările pentru Good Lock 2021 încă de luna trecută. Acum vă prezentăm cele mai bune caracteristici disponibile în prezent în aplicația Samsung.

Samsung Good Lock 2021 noutăți în NavStar și Theme Park

NavStar. NavStar a avut nevoie de noi funcții pentru o vreme, datorită Android 10 care a trecut la navigarea gestuală. Cea mai recentă versiune vă permite să personalizați bara de gesturi în mai multe moduri. „Sugestie transparentă” elimină fundalul din spatele mânerului gesturilor, permițând conținutului unei aplicații să umple întregul ecran. Este un concept bun în Samsung Good Lock 2021, dar totuși este nevoie de timp, deoarece trebuie să vă obișnuiți.

Schimbarea culorii și a lățimii mânerului gestual funcționează bine, iar capacitatea de a face acest lucru o să vă încânte. În mod implicit, Samsung are mânerul destul de larg în comparație cu un telefon Pixel. Acum îl puteți micșora pentru a se potrivi cu versiunea Google sau îl puteți întinde mai mult.

Theme Park – Parc tematic. Parcul tematic vă permite să creați teme personalizate pentru dispozitivul dvs. În trecut, acest lucru a fost împiedicat de necesitatea unui tapet pentru a extrage culorile. Din fericire, acest lucru a fost modificat astfel încât să puteți alege orice culoare doriți fără a fi nevoie de o imagine. Puteți, de asemenea, să colorați fiecare element de interfață manual și să ajustați nivelul de estompare în noua nuanță de notificare One UI 3.

Samsung Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Good Look include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. De atunci, aplicația a fost actualizată permanent de compania Samsung.

Sound Assistant și One Hand Operation+

Sound Assistant. Sound Assistant oferă o mulțime de modificări și ajustări la panoul de volum, dar primește o nouă caracteristică majoră acum. Bluetooth Metronome vă permite să modificați întârzierea sunetului pe dispozitivele Bluetooth, eliminând problemele de latență. Pe măsură ce săgeata trece peste una dintre liniile roșii, se va auzi un ton. Reglați glisorul până când săgeata și sunetul sunt sincronizate perfect. Acum ar trebui să aveți o sincronizare perfectă a buzelor atunci când urmăriți YouTube sau Netflix.

Modul în care funcționează este incredibil de inteligent. Imaginați-vă un videoclip YouTube ca două piese media separate – un videoclip și o piesă audio – care sunt redate simultan. Dacă reglați glisorul spre dreapta, telefonul dvs. va reda videoclipul înainte de sunet, crescând întârzierea, astfel încât să se potrivească corect pe căști. Dacă îl trageți invers, face opusul, redând audio înaintea videoclipului. Dacă utilizați căști Bluetooth mai puțin costisitoare sau mai vechi, aceasta ar putea fi o caracteristică neprețuită. Nu am fi surprinși să vedem acest lucru în One UI 3.5 sau 4.0 mai târziu în acest an.

One Hand Operation+ – Operație cu o singură mână+. One Hand este modulul preferat pentru mulți utilizatori de a adăuga diferite acțiuni la glisări din partea laterală a afișajului. Proiectarea din 2021 a adăugat un nou meniu, permițându-vă să modificați unghiurile în care este declanșat fiecare gest. Este o modificare mică, dar adaugă și mai multă flexibilitate unui modul deja extins. Chiar și ecranul mare din seriile Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Galaxy S21 este ușor de folosit.

Toate noutățile sunt disponibile prin Galaxy Store

Home – Acasă. Această caracteristică a fost adăugată anul trecut. Dar datorită faptului că a apărut cu doar câteva săptămâni înainte de One UI 3, care a rupt modulul în întregime, mulți dintre noi nu au avut ocazia să o folosească până la versiunea 2021. Din meniul de partajare, puteți modifica diverse aspecte ale foii de partajare. Direct Share a fost întotdeauna destul de inutil în experiențele anterioare și a sugerat câteodată contactele nepotrivite. Aici îl puteți opri sau selecta ce aplicații și contacte ar trebui să afișeze. Deoarece telefonul nu mai încearcă să-l descopere pentru dvs., acesta se încarcă aproape instantaneu și este de fapt util.

Puteți efectua personalizări similare cu meniul principal de partajare. Nu numai că puteți specifica ce aplicații ar trebui să apară atunci când apăsați butonul de partajare, dar puteți viza și anumite părți ale aplicațiilor. În Instagram, de exemplu, avem opțiunea Direct activată, dar Stories – Poveștile și Feed-ul sunt lăsate. Acum, când împărtășiți ceva, primiți doar o pictogramă Instagram în loc de trei, economisind spațiu. De asemenea, puteți adăuga un buton pentru toate aplicațiile în partea de sus pentru rarele ocazii în care aveți nevoie pentru a partaja ceva cu o aplicație pe care o utilizați mai rar.

Good Lock 2021 a fost în general o actualizare bună. Pe lângă restabilirea majorității funcționalităților din versiunile anterioare, există și o mulțime de bunătăți noi de care să vă bucurați. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce aduce restul anului, pe măsură ce echipa de dezvoltatori îi aduce și mai multe îmbunătățiri. Conform AndroidPolice, toate noile îmbunătățiri Samsung Good Lock 2021 sunt disponibile prin Galaxy Store.