Samsung Good Lock primește o actualizare importantă

1051
Sursa Foto: theandroidsoul.com

Aplicația Good Lock vă permite să personalizați componentele interfeței Samsung după preferințele dvs. Samsung Good Lock a primit o actualizare, aducând o mulțime de îmbunătățiri și remedieri de erori la această populară aplicație. Versiunea Good Lock 1.0.00.53 a fost lansată, aducând corecții pentru diverse probleme la NotiStar, Quickstar, NavStar și TaskChanger.

Lansată acum câțiva ani Samsung Good Lock este o aplicație de personalizare extrem de puternică, care vă permite să faceți dispozitivului propriu un facelift. Aplicația în sine nu vine cu multe opțiuni de personalizare din cutie și vi se va cere să descărcați anumite elemente individual pentru a începe personalizarea.

Aplicația Samsung Good Lock a fost lansată în 2016

Prima aplicație Samsung Good Lock, a fost lansată în 2016 și a fost compatibilă cu versiunea Android Marshmallow. Aceasta a introdus utilizatorii într-o gamă de caracteristici personalizabile și apoi a fost actualizată frecvent de compania sud-coreeană, pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Samsung actualizează periodic această aplicație, acordând o atenție deosebită feedback-ului utilizatorilor.

Momentan aplicația Samsung Good Lock nu este disponibilă în România. Dar, avem mulți cititori din țările în care această aplicație este disponibilă și prin acest articol venim în sprijinul lor.

Good Lock (2019) este disponibilă momentan numai pentru utilizatorii din SUA, Coreea, Australia, Singapore, Canada, India și Marea Britanie. Good Lock (2019) este disponibil pe seria Galaxy S10, Galaxy S9 / S9+, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8 și Galaxy Note 7 FE. Sigur aplicația va fi disponibilă și pe seria pe seria Galaxy Note 10.

Au fost rezolvate probleme la NotiStar, Quickstar, NavStar și TaskChanger

Actualizarea completă este disponibilă în magazinul de aplicații Samsung, în timp ce actualizările individuale pot fi descărcate din aplicația principală Good Lock. Iată ce se schimbă cu această actualizare:

NotiStar vă permite să căutați prin notificările dvs. sau să le afișați doar din aplicații specifice, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce căutați. Cu această actualizare s-a rezolvat problemele de performanță ale telefonului, probleme apărute după primirea notificărilor.

QuickStar poate adăuga un control suplimentar la notificările din panoul de notificări sau de pe ecranul de blocare. De asemenea, schimbă culoarea panoului de notificări. Actualizarea Samsung Good Lock a adăugat opțiunea de a ascunde o locație în zona indicatorului. De asemenea s-a remediat problema suprapunerii panoului după modificarea din panoul rapid. Conform TheAndroidSoul, s-au rezolvat și erorile de traducere din limba chineză.

NavStar permite utilizatorului să personalizeze cu ușurință bara de navigare pe dispozitivele Samsung Galaxy acceptate, inclusiv pe Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9. A fost rezolvate problema în care opțiunea rotirii nu este menținută după repornire și bara de navigare pentru a fi invizibilă dacă nu a fost aplicată tema prin setarea implicită a temei.

TaskChanger din Samsung Good Lock vă permite să modificați animațiile ecranului multitasking și să activați modul Mini. Noua actualizare face navigarea mai ușoară și rezolvă problema cu limitele ecranului, care au fost reduse la trecerea de la ecranul complet la vizualizarea pop-up în timpul redării unui videoclip.