Samsung a lansat culoarea gradientă Ice Blue pentru Galaxy S9

2233

Samsung a adoptat recent opțiunile de culoare gradient pentru telefoanele sale smartphone. Acestea au fost în mare măsură limitate la dispozitivele din gama medie, cum ar fi noul Galaxy A9. Samsung nu oferă încă smartphone-uri emblematice în culori gradient, dar acest lucru se va schimba. Primul smartphone Samsung cu un design gradient este Galaxy S9, potrivit GalaxyClub. În curând va fi disponibil în Ice Blue, o versiune albastră, cel puțin dacă locuiți în China sau faceți de acolo cumpărături.

În ultimul timp, au apărut pe piață tot felul de smartphone-uri incolore, inodore și insipide. În schimb, producători precum Huawei au lansat dispozitive în culori gradiente. Samsung a identificat culorile gradiente drept o tendință majoră pe piață pentru acest an. Acesta este motivul pentru care le va folosi pentru dispozitivele mid-range și în cele din urmă și pentru cele high-end. Samsung a lansat recent Galaxy A9, cu un astfel de design. Dar oricine dorește să vadă un dispozitiv din seria Galaxy S în gradient nu trebuie să aștepte pe Galaxy S10.

În România o versiune albastră pentru S9 este disponibilă în Coral Blue

Samsung a lansat o nouă opțiune de culoare pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ în China. Se numește Ice Blue. Și pentru a fi sinceri: de fapt, arată foarte frumos. Imaginile arată în mod clar efectul de gradient, făcându-l o ofertă unică printre diferitele culori disponibile pentru smartphone-ul emblematic.

Coral Blue – Albastru Coral, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a înfrunta vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse. Aduce bucurie, veselie și vioiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Samsung este de așteptat să ofere culori gradient pentru Galaxy S10 de anul viitor. Mulți dintre fanii săi vor fi cu siguranță foarte fericiți dacă gigantul tech se hotărăște să facă acest lucru. Numai că nu vor fi bucuroși să audă că Galaxy S9 și Galaxy S9+ în Ice Blue au fost anunțate doar în China. Bineînțeles că este posibil ca Samsung să ofere această opțiune de culoare și pe alte piețe de pe glob. Este posibil să ajungă și pe un Galaxy S8 sau Galaxy Note 8, în preajma sărbătorilor de sfârșit de an.

Dacă vine vorba de Europa sau România chiar că nu știm nimic. Și dacă vreți un Galaxy S9 albastru, îl puteți cumpăra dar, în versiunea Coral Blue.