Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

331
Aplicatia Samsung Hand Wash lansata in Play Store pentru seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic. Aplicația este deja disponibilă pentru ceasurile cu sistem de operare Tizen și este destul de precisă în a-și face treaba.

Samsung Galaxy Hand Wash are o detectare automată exactă pentru a ști când vă spălați pe mâini. Au fost mai multe persoane care au vrut să vadă dacă aplicația Samsung de spălare a mâinilor poate fi fentată. Dacă doar vă prefaceți că vă spălați mâinile fără apă aplicația nu înregistrează acest lucru. Hand Wash are un senzor extrem de avansat și un microfon care aude când curge apa.

Samsung Hand Wash disponibilă pentru seria Galaxy Watch 4

Samsung Hand Wash este binevenită pe noile smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Noile forme ale pandemiei COVID-19 se manifestă pe scară mare, iar spălarea mâinilor este o soluție de prevenire a infectării cu microbi.

Aplicația vă recomandă să vă spălați mâinile în mod regulat pe tot parcursul zilei cu săpun sau dezinfectant recomandat. Va monitoriza și înregistra spălarea timp de 20 de secunde, ceea ce medicii ne sfătuiesc să facem. De asemenea, puteți vedea istoricul activității dvs. de spălare a mâinilor din zilele sau săptămânile anterioare.

Samsung înseamnă 3 stele în limba coreeană, Sam – trei și sung – stele. Numele companiei a fost ales de fondatorul companiei care a vrut ca Samsung să devină o companie puternică și nemuritoare precum stelele.

După lansarea noilor ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 4 aplicația Samsung Hand Wash, cu funcția de memento pentru spălarea mâinilor a lipsit. Funcția este afișată pe lista aplicațiilor din Magazin Play, deci va apărea într-o viitoare actualizare a aplicației.

În situația în care pandemia COVID-19 continuă sub diferite forme, medicii recomandă să avem grijă de igiena noastră. În acest sens, lucrul de bază este să vă spălați corect mâinile la intervale regulate. Cu ajutorul tehnologiei, majoritatea companiilor producătoare de ceasuri inteligente și-au lansat propriile aplicațiile oficiale de memento pentru spălarea mâinilor. Companiile Apple, Google, Garmin și Samsung au propriile aplicații pentru ceasurile lor inteligente, conform TizenHelp.