Samsung și Harman Kardon au lansat noua linie Premium Soundbar

1964

Samsung Electronics a anunțat lansarea a două difuzoare Premium Soundbar: HW-N950 și HW-N850, în colaborare cu Harman Kardon, renumitul brand audio acum filială a Samsung Electronics. Disponibile începând cu 20 august, noile modelele HW-N950 și HW-N850 au Dolby Atmos și tehnologia DTS:X și prezintă logo-urile Samsung și Harman Kardon pentru a scoate în evidență noul lor parteneriat.

În urma achiziționării de către Samsung a companiei Harman International în martie 2017, cele două companii au colaborat pentru mai multe produse mobile, inclusiv căști AKG incluse în cutie la anumite tablete și smartphones Samsung, precum și soluții profesionale pentru cinematografe comercializate sub marca JBL Professional.

Noile bare de sunet Samsung Premium Soundbar HW-N950 și HW-N850, sunt prima colaborare majoră între Samsung și Harman Kardon pentru lansarea unor produse din categoria premium. De asemenea, datorită adăugării tehnologiei DTS:X precum și a Dolby Atmos, utilizatorii se vor bucura de un sunet tridimensional bogat și intens.

Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major în timp. Tehnologia și design-ul de afișare de vârf al companiei Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru consumatori” a declarat Jongsuk Chu, vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics”.

Cu ajutorul modelelor HW-N950 și HW-N850, consumatorii se vor simți la fel ca într-un cinema, datorită tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X, prin sunetul care se aude în mod natural deasupra și în jurul lor. Modelul HW-N950 este echipat cu o unitate principală, patru boxe și două difuzoare de sunet surround, oferind o experiență de sunet incredibil de imersivă. De asemenea, datorită canalelor sale 7.1.4, cel mai mare număr de canale disponibile în prezent într-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless încorporat și un kit de difuzoare wireless spate pentru o experiența audio premium de neuitat. Modelul HW-N850, este o versiune mai simplificată a barei de sunet HW-N950, are un canal 5.1.2 care include un difuzor principal și un woofer.

Harman deține marci de vârf, cum ar fi AKG, Harman / Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson și Revel. Mai mult de 50 de milioane de automobile de pe șosele sunt echipate cu sisteme audio HARMAN și sisteme de autoturisme conectate. Firma are aproximativ 30.000 de angajați în America, Europa și Asia.

Samsung este lider mondial în soundbars și unul dintre cele mai admirate branduri din lume. Suntem extrem de mândri că prin intermediul nostru, Samsung își îmbunătățește permanent calitatea audio cu modele premium„, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio la HARMAN.

Introducerea noilor bare de sonorizare Premium Soundbar este o mare realizare pentru Samsung și HARMAN, utilizatorii vor beneficia de acum de cele mai bune rezultate video, printr-un sunet extraordinar și un design elegant într-un singur pachet.

SURSĂSamsung News