Samsung Health, actualizare majoră din ianuarie cu versiunea 6.15

694
Samsung Health actualizare majora din ianuarie cu versiunea 6 15
Sursa Foto: via SamMobile.com

La aproape patru ani după ce S Health a devenit Samsung Health, aplicația de fitness de uz general va avea parte de o schimbare majoră. Experiența utilizatorului cu Samsung Health a ajuns la un alt nivel cu fiecare actualizare lansată de companie. Acum serviciul va cere utilizatorilor să-și facă un cont Samsung în mod obligatoriu.

Un cont Samsung nu a fost obligatoriu până acum. Anterior, utilizatorii puteau pur și simplu să utilizeze Samsung Health fără să se înregistreze mai întâi în contul companiei. Utilizatorii care sau înscris au fost nevoiți doar să se autentifice pe ecranul inițial de configurare și asta a fost tot ce a fost cerut. Probabil că a fost o politică pro-consumator, deoarece puteai sări peste solicitarea de conectare care atunci era destul de limitativă.

O actualizare Samsung Health care era evident că va veni cândva

Noua politică va debuta cu versiunea 6.15, conform SamMobile. Această actualizare este programată în prezent să ajungă în formă stabilă pe 21 ianuarie, conform ultimului program de schimbări Samsung Health. După actualizare vi se va cere să vă conectați la contul dvs. Samsung sau, dacă nu aveți încă unul, să creați un cont nou. Acest lucru le va permite utilizatorilor să-și facă copii de rezervă ale datelor în contul lor, apoi să le sincronizeze și să le acceseze pe diferite dispozitive Samsung unde sunt conectate.

În zilele noastre, astfel de integrări fundamentale sunt privite aproape universal ca fiind nou caracteristici și nu limitări. De exemplu, așa cum subliniază acum compania, integrarea obligatorie va permite tuturor utilizatorilor aplicației să își facă backup cu ușurință a datelor și să le sincronizeze pe dispozitivele lor. Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aplicația Samsung poate urmări și ciclul menstrual la femei!

Samsung Health este o platformă de sănătate disponibilă pe dispozitivele mobile Samsung și chiar pe televizoarele inteligente. A fost lansată în iulie 2012. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul.

Faptul că această integrare nu s-a întâmplat deja a afectat consistența ecosistemului de aplicații al companiei, oferind în același timp beneficii mici sau deloc. Spunem acest lucru având în vedere decizia Samsung de a ucide integrările terților cu peste doi ani în urmă. Este ca și cum fiecare decizie post-rebranding cu privire la direcția aplicației s-a întâmplat în slow-motion.

Sperăm că acest lucru va aduce mai multe beneficii și caracteristici aplicației de sănătate. Se așteaptă ca versiunea stabilă a actualizării să fie lansată până pe 21 ianuarie 2021. Deci, cel mai bine să începeți să utilizați acel cont pentru Samsung Health de acum.