O actualizare la Samsung Health adaugă urmărirea ciclului menstrual

1406
Sursa Foto: via SamMobile.com

Nu credem că exagerăm când spunem că Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aproape toată lumea se uită să vadă câți pași a făcut, câte calorii a consumat sau dacă și-a atins baremul de alte activități sportive zilnic. Bărbați sau femei toți vrem să știm cum stăm cu sănătatea.

A trecut o săptămână de când Samsung Health a fost actualizat cu Dark Mode, iar Samsung lansează o nouă actualizare a aplicației. Actualizarea are versiunea 6.9.0.055 și introduce o nouă categorie de sănătate cu dedicație pentru femei, că tot se apropie 8 Martie. Noua actualizare permite femeilor să-și urmărească ciclul menstrual.

Actualizarea Samsung Health include și un calendar dedicat ciclului menstrual

Credem că această actualizare este un plus binevenit pentru femei și va fi bine primită. Cu atât mai mult cu cât, și s-a dovedit acest lucru, cele mai multe aplicații terțe concepute pentru a urmări ciclurile menstruale sunt fie cu plată, fie au o urmărire slabă. Va fi un plus evident pentru Samsung Health, conform SamMobile. Această actualizare pentru urmărirea ciclului menstrual capătă și mai mare importanță deoarece include și un calendar dedicat ciclului menstrual.

Noua actualizare menționează și modul întunecat Dark Mode. Dar după cum am explicat mai sus, această caracteristică a fost adăugată săptămâna trecută, când am și scris despre ea. De asemenea, changelog-ul (jurnalul care însoțește și explică ce face actualizarea) afirmă că „au fost diverse remedieri de erori și îmbunătățiri”. Nu am primit mai multe explicații de la Samsung ce anume a fost remediat și îmbunătățit, nu sunt alte detalii. Ca de obicei, puteți încerca să actualizați Samsung Health prin Galaxy Store sau Play Store.

Calm este o companie de software cu sediul în San Francisco, California, fondată în 2012. Produsul principal este aplicația de meditație, meditație ghidată și relaxare, disponibilă pe dispozitivele iPhone și Android. Calm a lansat și povești pentru somn, cu scopul de a ajuta ascultătorii adulți să doarmă.

Această nouă actualizare este doar unul dintre modurile în care Samsung și-a îmbunătățit platforma Health în ultimele șase luni. La CES 2020 Las Vegas, compania a anunțat că a lansat Samsung Health și pe televizoarele sale inteligente. În acest fel Samsung Health va fi însoțitorul perfect pentru sala de sport mai ales că gigantul tech s-a asociat cu diverse mărci de fitness, Fitplan, Jillian Michaels, Calm sau Echelon, pentru a oferi videoclipuri pentru antrenament pe ecranul mare al televizorului.