Samsung Health ocupă primul loc printre aplicațiile de fitness

468
Samsung Health ocupa primul loc printre aplicatiile de fitness
Sursa Foto: Joe Maring / Android Central

Știm că Samsung este cel mai mare și mai popular producător de smartphone-uri din lume. Dar, faptul că are cea mai populară platformă de fitness – Samsung Health – este oare o coincidență? Răspunsul nostru este foarte simplu: Nu, nu este. Aplicația este foarte apreciată și nu numai de utilizatorii de telefoane, tablete sau purtabile Samsung Galaxy.

Colegii noștri de la site-ul Android Central au făcut un sondaj de opinie în acest sens. Și-au chestionat cititorii pentru a afla ce aplicații de fitness au folosit și folosesc pe telefoanele lor Android. Mai mult de o treime din cititori au spus că Samsung Health este aplicația lor de fitness preferată sau principală. Puțin peste 10% dintre cititori au spus că folosesc mai multe aplicații de fitness. Voturile rămase au fost împărțite între aproape o duzină de alte aplicații populare.

Dacă ați urmărit orice prezentare tehnică pentru telefoane sau articole purtabile din ultimul timp ați observat că se pune un foarte mare accent pe sănătate și bunăstare. Indiferent dacă acestea sunt terminale noi sau actualizate companiile de tehnologie văd în urmărirea sănătății o mare oportunitate. Având în vedere acest lucru Android Central a vrut să vadă ce aplicații folosesc utilizatorii pe telefoanele și dispozitivele portabile pentru a-și monitoriza starea generală de sănătate și fitness.

La întrebarea ce aplicație de antrenament de fitness folosiți Samsung Health a ocupat primul loc, obținând 36,19% din voturi. A fost urmat de Garmin cu 15,24%, Google Fit cu 11,43%, Multiple 10,95%, Strava cu 9,05% și Fitbit cu 5,25%. Celelalte aplicații de fitness nu au primit mai mult de 3% din voturi. Doar sub 11% dintre cititori au indicat că folosesc mai multe aplicații de fitness. Aproximativ 6% au spus că au folosit o aplicație de fitness care nu se numără printre cele zece.

Android Central este un site web de știri, recenzii, podcast-uri, forumuri și multe altele legate de dispozitivele Android. A fost fondat în 2005 și are sediul în Inverness, Florida, SUA. Site-ul are în medie 14 milioane de vizitatori pe lună.

Desigur, este perfect logic ca aplicația de fitness Samsung Health să fie pe primul loc. Aplicația este încorporată în sistemul de operare de cel mai popular producător de telefoane din lume și este normal să fie intens utilizată. Nu a fost neapărat surprinzător că mulți utilizatori folosesc mai multe aplicații pentru a gestiona rutinele zilnice de fitness.