Cum să folosiți Samsung Health pe Galaxy Watch 3, Active & Active 2

853
Cum sa folositi Samsung Health pe Galaxy Watch 3
Sursa Foto: tizenhelp.com

Samsung Health este o aplicație dedicată care vine cu funcții care vă permit să vă urmăriți sănătatea și activitățile sportive. Sunt incluse aici fitnessul, greutatea, stresul, ciclul menstrual al femeilor, ritmul cardiac și somnul, împreună cu alte aspecte ale sănătății. Vă ajută să vă analizați activitățile și obiceiurile, precum și să vă mențineți pe drumul cel bun pentru atingerea obiectivelor de sănătate. Cea mai bună parte este că acceptă toate ceasurile Samsung Gear și Galaxy Watch. Diverse trackere încorporate vă permit să adăugați și să urmăriți orice activitate și să vă verificați progresul cu activitatea aferentă în timp.

Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2 sunt adevărate capodopere Samsung. Acestea oferă diverse caracteristici incredibile de fitness și vă permit să urmăriți mai mult de 39 de exerciții. Samsung Health și ceasurile inteligente Samsung devin împreună cei mai buni însoțitori ai stilului dvs. de viață și de fitness. Cu Samsung Health, puteți extinde caracteristicile de fitness existente ale ceasului inteligent și puteți profita de toate avantajele. Aplicația vă motivează să vă stabiliți obiective cu privire la sănătate, mâncare, somn și multe altele, puteți deveni mai conștient de sănătate și mai activ.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum folosiți Samsung Health pe smartwatch-urile Samsung

În plus față de mai multe exerciții, vă puteți urmări și somnul și puteți monitoriza calitatea somnului de la încheietura mâinii. De asemenea, este benefic pentru monitorizarea ritmului cardiac, gestionarea stresului și vă ajută prin respirație ghidată. Aici vom discuta, via TizenHelp, despre fiecare caracteristică din aplicația Samsung Health. Vă vom îndruma cu privire la modul de utilizare a tuturor funcțiilor Samsung Health pe Samsung Galaxy Watch, Galaxy Watch Active & Samsung Galaxy Active 2.

Samsung Health pe ceasurile Samsung Gear și Galaxy:

1. Exerciții. Urmărirea exercițiilor multiple este caracteristica de bază a Galaxy Watch. Iată ce trebuie să faceși:

 • Deschideți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Acum, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic (derulați pe Galaxy Watch Active) pentru a deschide ecranul de urmărire a exercițiilor
 • Atingeți opțiunea Work Out și alegeți tipul de exercițiu. Puteți selecta o apăsare + opțiune pentru a adăuga un alt exercițiu

De asemenea, puteți roti rama în sensul acelor de ceasornic (derulați pe Galaxy Watch Active) pe ecranul ceasului pentru a începe să vă antrenați direct pe widgetul Multi-workouts. Atingeți Adăugați comenzi rapide pentru antrenament pentru a adăuga până la 4 varietăți de exerciții diferite.

 • Atingeți Țintă pentru a selecta o țintă din mai multe tipuri, cum ar fi Durată, Distanță și Calorii, pentru a selecta o țintă
 • Puteți personaliza informațiile despre exerciții de pe ecran atingând ecranul de antrenament
 • Puteți seta diferitele opțiuni pentru fiecare exercițiu, cum ar fi Locația cu ajutorul GPS-ului, fauză automată, frecvență ghidată și lungimea bazinului

Pentru a începe exercițiul, atingeți pictograma verde Redare

De îndată ce începeți să faceți mișcare, ritmul cardiac este măsurat în câteva secunde. Pentru a obține o citire corectă nu vă mișcați până când ritmul cardiac nu este afișat pe ecran. Când selectați Înot, modul de blocare a apei va fi activat automat.

Puteți roti rama sau glisați la stânga sau la dreapta pe ecran pentru a vedea informațiile despre exerciții, inclusiv ritmul cardiac, timpul și distanța.

Dacă doriți să întrerupeți sau să reporniți exercițiul, atingeți tasta Înapoi. Pentru a termina exercițiul, atingeți Finalizare după oprire. În cazul în care terminați Înotul, mai întâi, dezactivați modul de blocare a apei apăsând și ținând apăsată tasta de pornire, apoi atingeți Finalizare. Glisați în sus sau în jos pe ecran după ce ați terminat exercițiul, pentru a vizualiza informațiile despre exercițiu.

Samsung Health vă permite să înregistrați diverse exerciții și să le efectuați pe toate, unul după altul. Ar trebui să atingeți tasta Înapoi pentru a întrerupe exercițiul curent. Apăsați Finish după următorul antrenament și selectați exercițiul pentru a începe. De asemenea, puteți efectua exerciții repetitive, cum ar fi ghemuit sau deadlift cu portabile.

Recunoașterea automată a exercițiilor. Această funcție recunoaște automat că faceți exerciții fizice atunci când sunteți angajat într-o activitate timp de mai mult de 10 minute, purtând Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active, Active 2 sau alte ceasuri inteligente. De asemenea, înregistrează informații precum tipul de antrenament, durata și caloriile arse. Funcția va fi dezactivată automat atunci când încetați să vă exercitați mai mult de un minut.

Pentru a verifica lista de exerciții acceptate prin recunoașterea automată a exercițiilor, atingeți Samsung Health, deschideți Setări, introduceți detectarea antrenamentului și atingeți Activități pentru a detecta.

Monitorizarea ritmului cardiac și stresului pe ceasurile Samsung

2. Ritmul cardiac. Ceasul Samsung vă permite să vă măsurați ritmul cardiac și vă oferă o perspectivă asupra performanței inimii.

Deschideți Samsung Health din ecranul de aplicații.

 • Pentru a deschide ecranul de urmărire a ritmului cardiac, rotiți rama sau ecranul în sensul acelor de ceasornic
 • Selectați Măsoară pentru a începe măsurarea ritmului cardiac
 • Veți vedea frecvența cardiacă actuală pe ecran
 • Glisați în sus sau în jos pe ecran pentru a vizualiza înregistrările săptămânale în format grafic

De asemenea, puteți vizualiza înregistrări pentru fiecare zi atingând Afișați fiecare dată. Puteți alege intervalul în care Gear Sport, Samsung Gear S3 sau Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active & Active 2 vă pot urmări ritmul cardiac. Pentru aceasta, atingeți ecranul HR Tracker, rotiți rama și selectați Auto HR Settings și selectați opțiunile precum Always, Frequent: în care ceasul Galaxy încearcă să vă măsoare ritmul cardiac la un interval de zece minute când sunteți nemișcat.

3. Stresul. Galaxy Watch vă calculează și înregistrează nivelul de stres prin fluctuații ale ritmului cardiac și vă ajută să reduceți nivelul de stres printr-un program de respirație ghidat.

Deschideți Samsung Health din ecranul de aplicații.

 • Pentru a deschide ecranul Stress Tracker, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Selectați Măsoară pentru a începe să vă măsurați nivelul de stres. După câteva momente, veți observa frecvența cardiacă actuală pe ecran.
 • Aici puteți, de asemenea, să glisați în sus sau în jos pe ecran pentru a vizualiza înregistrările săptămânale în format grafic

Urmați sesiunile de respirație ghidate ale Samsung Watch pentru a vă reduce nivelul de stres. Apăsați pe ecranul de urmărire a stresului și rotiți rama pentru a atinge Setările de stres automat și selectați opțiunea Întotdeauna pentru a activa urmărirea automată a nivelului de stres.

Monitorizarea somnului, a caloriilor și a numărului de pași

4. Somnul. Puteți avea o vedere detaliată a tiparelor dvs. de somn cu ajutorul Galaxy Watch. Acesta analizează tiparul de somn măsurându-vă ritmul cardiac în timp ce dormiți.

 • Deschideți Samsung Health din ecranul de aplicații după ce vă treziți
 • Pentru a deschide ecranul de urmărire a somnului, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Acum, vizualizați tiparul și informațiile de somn

5. Caloriile. Cu Samsung Health rămâi informat cu privire la caloriile tale arse. Puteți analiza datele pe zi sau săptămână și puteți verifica progresul.

 • Deschideți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Rotiți rama în sensul acelor de ceasornic pe ecranul ceasului pentru a selecta widgetul Rezumatul sănătății și a intra în meniul calorii
 • Atingeți Vizualizați în fiecare zi pentru a vizualiza înregistrările pe zi

6. Pași. Cu smartwatch-urile Samsung, puteți număra numărul de pași parcurși sau distanța parcursă.

 • Deschideți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Pentru a deschide ecranul de urmărire a pașilor, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Selectați widgetul Rezumat sănătate și atingeți meniul de urmărire a pașilor
 • Glisați în sus sau în jos pe ecran pentru a vizualiza înregistrările săptămânale în format grafic și atingeți Vizualizați fiecare dată pentru a vizualiza înregistrările pe zi

Pentru a seta pașii mergeți la:

 • Atingeți Setări
 • Atingeți Pași țintă
 • Rotiți rama pentru a seta Țintă și atingeți Gata

Câte etaje urcați, cât mâncați și câtă cafea beți

7. Etaje. Cu Samsung Health puteți măsura treptele pe care le urcați purtând un ceas inteligent.

 • Atingeți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Rotiți rama în sensul acelor de ceasornic pe ecranul ceasului, selectați widgetul Rezumatul sănătății și apoi atingeți Meniul de urmărire a etajelor
 • Glisați în sus sau în jos pe ecran pentru a vizualiza înregistrările săptămânale cu un grafic. Atingeți Vizualizați în fiecare zi pentru a vizualiza înregistrările pe zi

Stabiliți obiectivul de alpinism:

 • Atingeți Setări
 • Selectați ținta Floor
 • Rotiți cadrul pentru a seta ținta și atingeți Gata pentru a seta.

8. Mâncarea. Puteți urmări caloriile zilnice și aportul nutrițional și, în consecință, vă puteți planifica dieta. Puteți face acet lucru cu Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch și Samsung Galaxy Watch Active 2.

 • Deschideți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Pentru a deschide ecranul alimentar, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Atingeți Adăugare, rotiți rama pentru a introduce calorii și atingeți Terminat

Dacă doriți să modificați tipul de masă, selectați tipul de masă în partea de sus a ecranului și alegeți opțiunea.

 • Apăsați pe ecranul alimentar și rotiți rama pentru a alege o țintă
 • Setați caloriile țintă zilnice și atingeți Gata

9. Cofeina. Dacă îți place să bei cafea în fiecare zi, cu Samsung Health poți urmări consumul zilnic de cafea

 • Atingeți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Pentru a deschide ecranul de urmărire a cofeinei, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Puteți utiliza butoanele „+” și „-” pentru a introduce câte căni de cafea doriți să beți

Pentru a seta obiectivul de consum de cafea:

 • Atingeți (punctele triple verticale) și rotiți rama pentru a selecta setarea opțiunilor țintă
 • Atingeți comutatorul Setare țintă pentru a activa caracteristica
 • Atingeți Target zilnic, rotiți rama pentru a seta ținta și atingeți Găsit

Consumul de apă poate fi urmărit cu Samsung Health

10. Apa. Pentru a ține cont de câtă apă beți sau vreți să beți zilnic, aplicația de sănătate Samsung vă poate ajuta. Puteți urmări și înregistra câte pahare de apă beți.

 • Deschideți Samsung Health pe ecranul de aplicații
 • Pentru a deschide ecranul de urmărire a apei, rotiți rama în sensul acelor de ceasornic
 • Folosiți butoanele „+” și „-” pentru a introduce câte pahare de apă doriți să beți

Cum stabiliți obiectivul de consum de apă:

 • Atingeți și rotiți cadrul pentru a selecta o țintă
 • Atingeți opțiunea Setare țintă pentru a o activa
 • Atingeți Target zilnic. Rotiți cadrul pentru a seta ținta și atingeți Efectuat

Toate aceste activități și înregistrări menționate mai sus pot fi urmărite cu aplicația Samsung Health de pe Galaxy Watch. Puteți urmări aceste activități, puteți stabili ținte și puteți verifica progresul în timp. Destul de recent Samsung a adăugat secțiunea Sănătatea femeilor pentru urmărirea ciclului menstrual. Momentan funcția acceptă doar smartphone-urile Samsung Galaxy. În viitoarele ceasuri inteligente precum Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic funcția Sănătatea femeilor va fi la bord.