Samsung Health vine la televizoare din 2020 cu un conținut unic de fitness

1051
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a profitat de Consumer Electronics Show pentru a anunța și o serie de îmbunătățiri la Samsung Health. Printre altele a menționat doar pe scurt că aplicația sa de sănătate va fi disponibilă pe televizoarele Samsung. Gigantul tech nu a dat mai multe detalii în acest sens, dar se pare că Samsung Health va veni pe seria de televizoare Samsung în acest an.

@ambermac a scris într-un tweet recent că Samsung Health vine la seria TV a companiei mai târziu în 2020. Contul oficial @SamsungTV a confirmat și el acest lucru, dar nu a dezvăluit mai multe detalii. Acesta a confirmat că platforma va oferi un conținut de fitness unic de la Fitplan, Jillian Michaels, Calm, Echelon, Bare3, Obefitness și multe altele. La acestea se pare că utilizatorii vor avea acces gratuit. Odată cu lansarea aplicației Samsung la TV în acest an, utilizatorii se pot bucura exerciții de fitness și wellness integrate în programele lor. Consumatorii vor putea să-și vadă activitățile, să își urmărească progresul și să urmărească obiective comune de fitness cu întreaga familie.

Samsung Health cu mult conținut de fitness și wellness pe Samsung TV 2020

Televizoarele nu sunt purtabile, evident, așa că este logic să presupunem că Samsung Health la televizoare va fi folosit în principal pentru a oferi informații și moduri de folosire a exercițiilor fizice. Televizorul în sine, cel mai probabil, nu vă va urmări activitățile. Cel puțin deocamdată un televizor nu are senzorii necesari pentru a face acest lucru, cu excepția cazului în care acest lucru se va schimba cu modelele viitoare. Dar un televizor poate comunica cu smartphone-ul și / sau smartwatch-ul prin intermediul platformei Samsung Health pentru a oferi conținut de sănătate pe ecranul mare.

Exercițiile fizice sau de altă natură pentru sănătate, pot fi difuzate pe programele specifice la televizor. Cei care doresc pot urmări și face aceste mișcări în fața televizorului copiind exercițiile de pe ecran. Este o modalitate de vă menține condiția fizică de acasă pentru persoanele care până acum trebuiau să meargă la sală. Puteți primi indicații despre dieta ce trebuie urmată sau despre somn de la televizoarele Samsung.

Samsung Health este o aplicație gratuită lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Din octombrie 2017 este disponibilă pentru dispozitive iPhone cu minim iOS 9.0.

Rămâne de văzut care modele Samsung TV 2020 vor beneficia de integrarea Samsung Health și dacă lansarea va avea loc la nivel global sau numai pe anumite piețe. Nu a fost oferit un interval de timp exact, așa că va trebui să așteptăm să vedem cum decurge povestea în săptămânile sau lunile următoare.