Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi

782
Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung și-a dezvoltat aplicația Samsung Health ca o soluție unică pentru proprietarii de dispozitive Galaxy. Oferă o mare varietate de funcții legate de sănătate și fitness. Aplicația este preinstalată pe dispozitivele companiei, astfel încât să o aveți întotdeauna la îndemână, chiar dacă nu o utilizați.

Se întâmplă adesea ca unele aplicații să renunțe la suport pentru dispozitive mai vechi. Dezvoltatorii ar putea lua această decizie pe baza mai multor motive diferite. S-ar putea să dorească să împingă utilizatorii către dispozitive mai noi sau pur și simplu nu pot vedea niciun motiv pentru a oferi în continuare asistență pentru dispozitive mai vechi. Acum, conform SamMobile, o decizie similară a fost luată pentru Samsung Health.

Samsung Health renunță la suport pentru dispozitive mai vechi

Compania a confirmat printr-o notificare că din 22 martie 2021, Samsung Health nu va mai fi actualizat pentru dispozitive mai vechi. Noile actualizări Samsung Health nu vor fi lansate pentru dispozitivele care rulează Android 7.0 Nougat sau o versiune mai veche. Cei care dețin telefoane și tablete Galaxy mai vechi vor trebui să treacă la un telefon mai nou.

Acest lucru nu înseamnă că persoanele care au dispozitive Galaxy mai vechi nu vor putea folosi Samsung Health. Aceștia pot folosi în continuare aplicația, dar aceasta va oferi acces doar la servicii și caracteristici limitate. Deoarece aplicația nu va fi acceptată pentru aceste dispozitive, acestea nu vor primi nicio actualizare, astfel încât funcțiile noi nu vor fi incluse.

Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung. A fost lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Aplicația Samsung urmărește aspectele vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul.

Aplicația de sănătate Samsung este disponibilă din octombrie 2017 și pentru dispozitivele Apple iPhone cu minim iOS 9.0. Samsung nu a făcut nicio mențiune în privința celor care folosesc sistemul de operare iOS 9.0. Cel mai probabil utilizatorii de Samsung Health cu sistemul de operare Apple iOS 9.0 nu vor fi afectați în privința actualizărilor.

De asemenea, Samsung îi sfătuiește pe utilizatorii din domeniul sănătății să își facă copii de rezervă în mod regulat pentru a preveni pierderea datelor. Desigur, la datele referitoare la aplicația de sănătate Samsung se referă compania, nu la datele dvs. stocate pe telefon.