Samsung Health noi caracteristici, interfață și personalizare mai bună

1070

Samsung a lansat o nouă versiune a aplicației Samsung Health. Versiunea 6.0 a Samsung Health aduce o varietate de caracteristici noi pe lângă o nouă interfață de utilizator. De asemenea, va oferi o personalizare îmbunătățită, astfel încât utilizatorii să poată avea un control mai mare asupra sportului și sănătății.

Samsung Health este utilizat de peste 65 de milioane de oameni lunar în întreaga lume. Noul design vizual ușor de utilizat face aplicația mai interactivă și mai ușor de navigat. Un lucru pe care suntem sigur că cei peste 65 de milioane de utilizatori îl vor aprecia.

La Samsung, suntem hotărâți să oferim utilizatorilor instrumentele necesare pentru a-și gestiona propria sănătate și bunăstare„. A spus Peter Koo, șeful echipei de servicii medicale din cadrul Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Suntem mândri să furnizăm un serviciu care continuă să redefinească experiența de sănătate și fitness. Aducem noi caracteristici care să ajute utilizatorii să atingă și să depășească obiectivele de sănătate”.

Caracteristicile și îmbunătățirile Samsung Health 6.0

Samsung a luat în considerare feedback-ul utilizatorilor și a simplificat ecranul de start. Conform SamMobile, acum este acordată prioritate nevoilor și obiceiurilor personale ale utilizatorului. Acest lucru le permite acestora să acceseze rapid funcțiile pe care le utilizează cel mai mult.

Fila „Together” – împreună, a fost îmbunătățită. Utilizatorii pot să partajeze fotografii și să-și marcheze reperele de fitness cu prietenii din cadrul aplicației. De asemenea, se pot conecta cu comunitatea globală Samsung Health pentru a face schimb de texte și fotografii pentru a se încuraja reciproc pentru a atinge obiectivele de wellness.

Samsung Health este un companion all-in-one pentru stilul tău de viață sănătos. Cu Samsung Health, puteți să vă urmăriți activitățile de zi cu zi, să obțineți coaching pentru a vă atinge obiectivele. Puteți să vă conectați cu profesioniștii din domeniul sănătății în timp real, direct de pe telefon sau de la un dispozitiv portabil.

Fila îmbunătățită „Discover” – descoperiți, va oferi o experiență mai personalizată. Acum cu articole, programe și aplicații partenere afișate în funcție de interesul utilizatorului și nivelul de fitness. Acesta va permite utilizatorilor să achiziționeze articole de îmbrăcăminte, accesorii și alte bunuri și servicii legate de sănătate din cadrul platformei.

Samsung Health pe Samsung wearable

Având în vedere că are acum un nou smartwatch pe piață – Galaxy Watch – interfața Samsung Health pentru dispozitivele Samsung wearables este, de asemenea, îmbunătățită. Mai multe informații vor fi disponibile dintr-o privire, cum ar fi informații GPS și despre urmărirea ritmului cardiac. Toate disponibile doar cu apăsarea unui buton. Cel mai recent smartwatch Galaxy Watch, permite aplicației să detecteze unul din cele 39 de exerciții diferite și să înregistreze date chiar și atunci când utilizatorii comută între activități – cum ar fi de la alergare la ciclism.

Noile caracteristici de wellness și gestionare a stresului vor permite utilizatorilor să-și urmărească ciclurile de somn prin intermediul funcției de detectare a stadiului somnului. De asemenea, utilizatorii pot să-și gestioneze stresul în timp real prin monitorizarea frecvenței cardiace și pot urmării variațiile frecvenței cardiace.