Samsung Health primește Dark Mode, vine cu versiunea 6.9.0.051

748
Sursa Foto: hdblog.it

Samsung Health a primit o nouă actualizare care introduce Dark Mode în aplicația de sănătate, printre alte modificări minore de UI. Printre atâtea altele, chiar și aplicația de sănătate Samsung începe să adopte noul mod de întunecat introdus cu Android 10. Samsung Health este printre primele aplicații ale gigantului tech ce vor avea Dark mode, iar unele secțiuni au fost modificate pentru a îmbunătăți și experiența utilizatorului.

Cu Samsung Health versiunea 6.9.0.051, unele dintre secțiunile situate în meniul de setări au fost reorganizate în diferite categorii. Acum „Cont și sincronizare” are o categorie proprie, în loc să rămână în „General”. Clasamentele și provocările au fost, de asemenea, adăugate sub o filă unită numită „Împreună”. În total, cea mai notabilă schimbare introdusă de cea mai recentă actualizare Samsung Health este suportul suplimentar pentru Dark Mode.

Dark Mode pe Samsung Health cu o nouă actualizare

Samsung dar și Google au insistat pentru a activa Dark Mode pentru mai multe aplicații după lansarea Android 10 și One UI 2.0. Una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung se alătură acum unei liste mai mari de aplicații care acceptă Dark Mode. Ca de obicei, actualizările la aplicațiile Samsung sunt distribuite treptat, ceea ce înseamnă că versiunea 6.9.0.051 ar putea să nu fie încă disponibilă imediat în România pentru smartphone-ul tău Galaxy.

Samsung Health funcționează cu un număr foarte mare de telefoane Samsung. Amintim printre acestea seria Galaxy S20, Galaxy S9/S9+, Samsung Galaxy S8/S8+, Galaxy Note 8 și Galaxy Note 9 sau Galaxy Note 10. Și alte telefoane Samsung din seriile Galaxy A, Galaxy M sau Galaxy J vin cu aplicația de sănătate a companiei. Anumite caracteristici Samsung Health pot fi utilizate cu Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Active 2, Gear Fit2 Pro și Gear Sport. Samsung Health funcționează fără probleme cu un mare număr de aplicații de la terțe părți.

Samsung Health este o aplicație gratuită lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Din octombrie 2017 este disponibilă pentru dispozitive iPhone cu minim iOS 9.0.

Această versiune nu a fost încă lansată prin intermediul Google Play Store. Dacă doriți să o utilizați acum, trebuie să descărcați manual fișierul de instalare pe un smartphone prin APKMirror. Alternativ, așteptați până la distribuirea actualizării prin Play Store.