Noul program Samsung Health beta sugerează suport pentru Galaxy Ring

231
Noul program Samsung Health beta sugereaza suport pentru Galaxy Ring
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a lansat o nouă versiune beta a aplicației Samsung Health care conține un indiciu că, până la urmă, compania ar putea lansa un inel inteligent. Samsung a înregistrat diferite nume de inele inteligente și a patentat diferite idei de astfel de inele de-a lungul anilor. Cel puțin până acum, nimic palpabil nu a rezultat din aceste eforturi pentru un viitor Galaxy Ring.

După cum a descoperit un utilizator Reddit, citat de SamMobile, cea mai recentă aplicație Samsung Health beta, versiunea 6.24.1.023, conține o „Lista de funcții” care menționează “Ring Support”. Lista nu oferă detalii suplimentare despre această caracteristică. Cu toate acestea, Samsung și-a asigurat marca comercială „Galaxy Ring” la începutul acestui an. Mai mult, săptămâna aceasta Samsung a brevetat numele „Samsung Circle”, „Samsung Index” și „Samsung Insight”.

Posibil în viitorul apropiat să primim un Samsung Galaxy Ring

Judecând după cererile de brevet din trecut, Samsung vrea să lanseze un inel inteligent. Sunt mai multe companii care au lansat diferite modele de inele inteligente, iar Samsung vrea să intre pe această piață de câțiva ani. De exemplu, Samsung a primit un brevet de inel încă din 2015. Și alte două, depuse în 2016 și, respectiv, anul trecut în 2022. Cel mai recent Samsung a înregistrat o marcă Galaxy Ring în Coreea în februarie anul acesta.

Este posibil ca munca Samsung în acest domeniu să se concretizeze în curând. Compania ar putea să se pregătească în sfârșit să lanseze un inel Galaxy Ring, dar nu știm momentan dacă acesta va fi numele. Un astfel de inel ar oferi probabil capabilități de urmărire a fitness-ului similare cu un ceas Galaxy.

Cel mai scump inel din lume este considerat Wittelsbach-Graff. Are un preț de 80 de milioane USD. Este un inel dintr-un diamant tăiat oval de 31 carate (6,212 grame) de un albastru intens. Diamantul provine din mina Kollur, India.

Acum un „Ring Support” este menționat în cea mai recentă aplicație Samsung Health beta. Acesta lucru poate fi și un semn că Samsung vrea să adauge suport pentru inelele inteligente dezvoltate de alte mărci. De exemplu amintim aici câteva dintre cele mai cunoscute inele inteligente de pe piață: Oura Ring, Circular Ring și Go2sleep.

De asemenea, mai este o posibilitate, Samsung ar putea planifica să lanseze un Galaxy Rind, dar și să adauge suport pentru inele terțe la Samsung Health. O chestie de urmărit, pentru că inelele inteligente sunt o piață în creștere în acest moment, chiar dacă acum este de nișă.