Samsung Galaxy Ring va îmbunătăți urmărirea sănătății pe Galaxy Watch

197
Samsung Galaxy Ring
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung are o excelentă gamă de dispozitive purtabile, Galaxy Watch și Galaxy Fit, foarte bune în urmărirea fitness-ului. Cu toate acestea, Samsung dezvoltă și o altă gamă de produse despre care se spune că oferă o mai bună urmărire a sănătății. Gigantul sud-coreeană lucrează la un inel inteligent care ar putea fi lansat sub numele de Samsung Galaxy Ring.

Potrivit SamMobile, care citează surse media din Coreea de Sud, Samsung a dezvoltat deja tehnologii de urmărire a activității și a sănătății pentru inelul Galaxy Ring. Se pare că are un senzor PPG (fotopletismografie) și ECG (electrocardiogramă) pentru a urmări activitatea și sănătatea inimii. Nu este prima data când apar informații despre un inel Galaxy Ring, au mai fost chiar și în acest an. În februarie Samsung a depus la KIPRIS în Coreea o cerere de marcă comercială pentru Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Ring cu măsurători mai precise și acuratețe mai mare

Din primele informații, acuratețea inelului Samsung Galaxy Ring este și mai precisă și mai detaliată decât ceasurile Galaxy existente. Senzorii plasați de Samsung în inel acoperă degetul din toate părțile și acest lucru duce la măsurători mult mai precise. Acest lucru înseamnă și că un astfel de inel ar putea impulsiona vânzările de ceasuri Galaxy, așa că Samsung se grăbește cu lansarea.

Cum Samsung a înregistrat marca Galaxy Ring în februarie 2023, înseamnă că ar putea lansa dispozitivul inteligent în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu există momentan o cronologie specifică pentru lansare. Chiar și Apple este de așteptat să intre pe piața inelelor inteligente. Atât Apple, cât și Samsung și-ar putea diferenția aceste inele de inelele inteligente existente, cum ar fi Oura, aducând și mai multe funcții și o integrare mai bună cu smartphone-urile lor.

Hermes este o casă franceză de design de lux fondată în 1837. Este specializată în articole din piele, accesorii lifestyle, parfumerie, bijuterii, ceasuri si confecții. Produsele Hermès sunt realizate aproape în întregime manual în Franța.

Deoarece inelele inteligente nu au ecrane și sunt discrete, Apple și Samsung ar putea colabora cu mărci de modă de lux pentru a vinde versiuni mai costisitoare ale acestora clienților premium. Ambele mărci au deja colaborări cu branduri de modă de lux pentru smartphone-urile lor. Apple colaborează cu Hermes și Samsung cu Thom Browne.