Samsung Health disponibil pe televizoarele inteligente Samsung 2020

745
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că platforma sa Samsung Health este acum disponibilă pe modelele Samsung Smart TV 2020. Proiectată pentru a revoluționa conceptul de antrenamente la domiciliu, Samsung Health este o platformă de wellness centrată pe utilizator. Este un însoțitor care se sincronizează pe diverse dispozitive digitale – smartphone-uri, purtabile și acum televizoarele inteligente Samsung.

Cu Samsung Health, utilizatorii vor putea să se bucure de cursuri premium gratuite. Vor putea să înceapă noi rutine de wellness și chiar să capaciteze întreaga familie cu provocări sportive și multe altele – totul din confortul casei. Televizoarele Samsung Smart au acces gratuit la Samsung Health cu peste 5.000 de ore de conținut pe televizor și peste 250 de videoclipuri instructive de la barre3, Calm, Fitplan, Jillian Michaels Fitness, fitness obé și Echelon.

Samsung Health permite consumatorilor să își personalizeze propriile exerciții în materie de sănătate, conectându-le la conținut premium. Vor avea un tablou de bord personalizat de performanță, provocări bazate pe obiective și funcții inteligente care să îi mențină motivați și concentrați pe atingerea obiectivelor lor de sănătate.

Caracteristicile personale ale Samsung Health includ:

Profiluri personalizate: Consumatorii pot crea conturi individuale atât pentru ei, cât și pentru membrii familiei. Fiecare cont primește recomandări personalizate de antrenament în funcție de preferințe.

Fitness-ul sau Starea fizică este o stare de sănătate și bunăstare și, mai precis, capacitatea de a efectua aspecte legate de sport, ocupații și activități zilnice. Sănătatea mentală, socială și emoțională sunt părți importantă a stării generale de fitness.

Panoul de bord: Utilizatorii se pot conecta la aplicațiile mobile de la Samsung și aplicația mobilă însoțitoare. Pot vedea vedea statisticile lor personale și să le treacă într-un loc centralizat. Astfel pot ține evidența statisticilor zilnice de pe toate dispozitivele. Utilizatorii își pot analiza progresul și pot lucra mai mult pentru a atinge obiectivele dorite.

Căutarea conținutului: Samsung Health la TV oferă o experiență de transmitere a conținutului care permite utilizatorilor să acceseze și să consume conținut de fitness și wellness de la partenerii de top din domeniu. Toată lumea are opțiunea de a alege dintr-o gamă variată de antrenamente. Acestea sunt oferite de partenerii Samsung Health, indiferent dacă au nevoie de o meditație zilnică sau de un antrenament HIIT (High-intensity interval training).

Rutine: Samsung Health ajută la menținerea energizării zilei cu rutine individuale. După ce consumatorii stabilesc o rutină și când televizorul este pornit, acesta va aduce un memento pentru a reda fitness personal sau conținut de mindfulness în conformitate cu programul.

Provocări: Samsung Challenges adaugă și distracție la activități. Utilizatorii se pot angaja pentru un obiectiv personal sau pot invita membrii familiei să participe la un obiectiv comun. De la antrenamente la obiective de meditație, utilizatorii pot spori motivația și performanța pe parcursul drumului spre un stil de viață mai sănătos.

Cu Samsung Health vă mențineți sănătatea de acasă

Samsung Health oferă, de asemenea, conținut de fitness și mindfulness din confortul și confidențialitatea locuinței. Consumatorii pot găsi o serie de modalități, inclusiv yoga, mindfulness, stretching, barre, dance și multe altele.

Descoperiți conținut și recomandări personalizate pentru rutele de meditație și fitness de la mărci premium și de încredere. Sunt acolo Calm, obé fitness, barre3, Echelon, Fitplan și Jillian Michaels Fitness. Pe televizoarele inteligente Samsung, utilizatorii pot selecta conținut gratuit de la toți partenerii pentru primul an. Aveți la dispoziție mai mult de 5.000 de ore de conținut gratuit și mai mult de 250 de videoclipuri instructive. Toate variază în funcție de nivelul de exercițiu și felul exercițiului. După lansarea Samsung Health pe Samsung Smart TV 2020, ecosistemul partenerilor va continua să se extindă permanent. Consumatorii vor descoperi tot timpul ceva nou care să se potrivească nevoilor lor specifice de fitness.

Samsung Health redefinește starea de fitness la domiciliu oferind acces la televizoarele inteligente și de pe alte dispozitive. Combină comoditatea și calitatea pentru a crea un sistem de fitness all-in-one pentru fiecare membru al familiei, cu recomandări personalizate și provocări sugerate.