Samsung HQ60A, noi televizoare pentru sejururi de lux la hotel

305
Samsung HQ60A noi televizoare pentru sejururi de lux la hotel
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics își extinde portofoliul de afișaje pentru segmentul de lux cu seria Samsung HQ60A. Televizoarele inteligente QLED oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment, inclusiv sunet surround 3D, iar între timp, datorită Modului Ambiental, se integrează aproape invizibil în designul camerei de hotel. Forma îngustă și suportul reglabil pe înălțime, care pot fi utilizate dacă este necesar, asigură, de asemenea, un aspect elegant. Prin intermediul LYNK TM Cloud, dispozitivul poate fi folosit ca centru de informații pentru abordările individuale ale oaspeților.

Seria Samsung HQ60A utilizează tehnologia cu puncta cuantice cu un volum de culoare de până la 100%. Acest lucru creează imagini vii care rămân puternice chiar și în condiții de iluminare diferite. HDR10+ asigură tonuri de negru intens. Tehnologia Quantum HDR oferă valori de contrast ridicate, în timp ce lumina de fundal cu dual-LED integrată permite o precizie ridicată a culorilor. Afișajele QLED reproduc conținut în rezoluție UHD. Chiar și producțiile care au fost create la o calitate mai scăzută pot fi savurate cu rezoluție 4K datorită tehnologiei de upscaling.

Televizoarele Samsung HQ60A excelează ca imagine și sunet

Pe lângă aplicațiile de divertisment, noile modele de lux Samsung HQ60A acceptă și funcția Tap View. Acesta permite oaspeților hotelului să reflecte conținut privat de pe smartphone-ul compatibil pe Smart TV. Și pot face acest lucru fie că este vorba de filme, imagini sau muzică. Pentru a partaja conținutul rapid și ușor trebuie doar să atingeți televizorul cu dispozitivul care urmează să fie conectat.

Un alt atu: cu Multi View, imaginea TV este împărțită în jumătate, astfel încât o parte să poată fi utilizată pentru streaming și televiziune, în timp ce cealaltă arată afișajul smartphone-ului conectat. Modul Ambient asigură o atmosferă relaxată afișând fie timpul și vremea, fotografiile selectate, fie suprafața imaginii devine aproape invizibilă prin adaptarea la modelul peretelui din spate. De asemenea, Object Tracking Sound Lite oferă un fundal de sunet cuprinzător. Acest lucru creează o experiență surround 3D captivantă.

Surround este un sistem audio multicanal care dă spațialitate sunetului, punându-l astfel pe auditor în centrul perimetrului sonor. Acest sistem este folosit în televiziune, cinematografe, sisteme home video și home cinema.

Televizoarele Samsung HQ60A acceptă soluția cloud LYNK TM bazată pe web de la Samsung. Televizoarele inteligente pot fi adaptate de la distanță la vizitatorul individual sau la dorințele unui grup de invitați prin intermediul sistemului de gestionare a conținutului.

LYNK TM Cloud îi ajută pe operatorii de hoteluri să își ofere ofertele suplimentare în mod individual. Pot face acest lucru indiferent dacă sunt masaje, cine romantice la lumina lumânărilor sau excursii turistice„. A spus Steven Pollok, Head of Product Marketing Display la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Mai mult decât atât, cu LYNK TM Cloud funcționalitatea televizoarelor poate fi asigurată central și între locații. Acesta este un argument important, în special pentru lanțurile hoteliere care operează la nivel global„.

Design minimalist și mai multe opțiuni de ecran

Pentru un plus de confort în camera de hotel, Samsung și-a dezvoltat nu numai televizoarele inteligente în ceea ce privește afișarea și funcționalitatea imaginii, ci și în ceea ce privește designul. Noua serie de modele impresionează printr-un suport reglabil pe înălțime și un exterior filigranat. Smart TV-ul poate fi integrat în aproape orice instalație – fie în picioare, fie pe perete.

Seria Samsung HQ60A este disponibilă momentan în cinci diagonale de ecran. De 43 inch (109,22 centimetri), 50 inch (127 cm), 55 inch (139,7 cm), 65 inch (165,1 cm) și 75 inch (190,5 centimetri).