Samsung lucrează la o nouă stație „Hub” de încărcare wireless

42
Samsung lucreaza la o noua statie Hub de incarcare wireless
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung lucrează la un nou „Hub” de încărcare wireless. Un „hub”, deci probabil pentru a încărca mai multe dispozitive în același timp, cu sau fără fir. Mizăm pe o lansare înainte de evenimentul de Galaxy Unpacked pentru seria Galaxy S23 la începutul anului 2023.

În ultimii ani, Samsung a lansat o mulțime de încărcătoare diferite pentru a vă încărca telefoanele, ceasurile și alte gadget-uri. Pe unele dintre aceste dispozitive poți încărca două dispozitive în același timp, iar pe Wireless Charger Trio EP-P6300 chiar și trei. Acesta din urmă a fost lansat în 2020, în același timp cu seria Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Z Fold 2, căștile Samsung Galaxy Buds Live și seria Galaxy Watch 3. Acum, potrivit GalaxyClub, un succesor al acestui încărcător trio pare să fie în dezvoltare.

„Hub de încărcare wireless” Samsung cu număr de model EP-P9500

Acestea sunt primele informații despre acest „hub de încărcare wireless”. În orice caz, numele sugerează că puteți încărca o serie de telefoane și accesorii diferite în același timp – fără, dar eventual și cu fir. În același timp, au fost zvonuri despre un încărcător cu numărul de model EP-P9500 și presupunem că se referă la același dispozitiv în ambele cazuri.

Va dura ceva timp până vom afla mai multe detalii – cum ar fi vitezele de încărcare, numărul de locuri de încărcare și conexiunile – despre acest hub de încărcare. La urma urmei, este doar septembrie și presupunem că va fi lansat abia în perioada premergătoare lansării seriei Galaxy S23. Asta se va întâmpla cândva în ianuarie sau februarie anul viitor.

Pe 3 martie 2015 Samsung a anunțat pe Galaxy S6 și S6 Edge cu încărcare inductivă wireless atât prin încărcătoare compatibile Qi, cât și PMA. Toate telefoanele din seriile Samsung Galaxy S și Note după S6 acceptă încărcare fără fir.

Samsung Wireless Charger Trio a costat 99 USD la lansare în toamna anului 2020. Samsung probabil nu va cere mai puțini bani pentru noul Hub – cu condiția să fie la înălțimea numelui. Dar pentru a fi corect, acestea sunt doar speculații din partea noastră în acest moment. Cel mai bine este să așteptăm câteva luni până vor apărea detalii suplimentare despre noua stație de încărcare Samsung.