Samsung a publicat primele imagini cu Galaxy Note 20 Ultra

872
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung a pus deja două fotografii cu Galaxy Note 20 Ultra pe site-ul său oficial Samsung Rusia. Este vorba despre varianta mare Samsung Galaxy Note 20 Ultra versiunea în culoarea cuprului (copper), despre a cărei existență am scris în urmă cu puțin timp.

Va dura mai mult de o lună până când Samsung va dezvălui oficial modelele din seria Galaxy Note 20. Cu toate acestea, fotografiile pentru presă sunt gata. Acest lucru este evident din apariția a două imagini cu Samsung Note 20 Ultra pe site-ul rus al companiei. În imagini vedem pe Galaxy Note 20 Ultra cu modulul camerelor foto de la spate ceva mai proeminent. Acesta oferă spațiu pentru o cameră tip periscop și un auto-focus cu laser care trebuie să focalizeze camera principală de 108 megapixeli cu viteza fulgerului.

Note 20 Ultra cu un S Pen tot în culoarea cuprului

Vedem pe Samsung Galaxy Note 20 Ultra vopsit în culoarea cuprului și S Pen-ul corespunzător în aceeași culoare. În plus, imaginile arată, de asemenea, că tastele de volum și butonul de alimentare sunt pe partea dreaptă. Pe Galaxy Note 10, Samsung le-a făcut în stânga. Din ce vedem uriașul Note 20 Ultra va urma lui Galaxy S20 Ultra, cu camerele sale unice, dar nu întotdeauna ușor de utilizat. Samsung se pare să fi îmbunătățit camerele în mai multe puncte.

Pe lângă camerele de lux și oarecum extravagante, știm și că Note 20 Ultra are o baterie de 4.500 mAh. Aceasta este cu 500 mAh mai mică decât în S20 Ultra, dar, conform GalaxyClub, cu așa-numitul afișaj LTPO ar trebui să ofere un consum de energie mult mai mic. Un astfel de afișaj poate gestiona rata de actualizare mult mai flexibil. În seria Galaxy S20 puteți alege rata de actualizare doar între 60 și 120 Hz. În schimb. Cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra se poate poate utiliza o frecvență variabilă între 1 și 120 Hz. Prin urmare, pentru aplicații precum Always on Display, dispozitivul poate folosi la o frecvență de un Hertz. În acest fel, se poate economisi multă energie.

Always on Display este o caracteristică a smartphone-ului care afișează informații limitate în timp ce telefonul este în repaus. Always on Display a fost introdus pentru prima dată de Nokia în 2009 pe Nokia N86. Funcția Always On Display consumă ~3% din baterie.

Posibil versiuni 4 și 5G pentru seria Note în România

Pe lângă versiunea de cupru prezentată mai sus, puteți cumpăra și pe Galaxy Note 20 în verde și gri. De asemenea, modelul Ultra va fi disponibil și într-o versiune albă sau neagră. Se pare că Samsung vrea să lanseze ambele modele într-o versiuni 4G și 5G în Europa. Ce variantă va fi disponibilă în România vom ști doar după lansarea noii serii Note.

Samsung va lansa seria Note 20  împreună cu Galaxy Fold 2 pe 5 august printr-un eveniment online. Mai târziu, aproximativ din a doua jumătate a lunii august, dispozitivele vor ajunge în magazine. Deși prețurile nu sunt încă cunoscute, estimăm ca modelul Note 20 de bază să înceapă de la aproximativ 950€. Note 20 Ultra sigur va fi cu câteva sute de euro mai scump. Galaxy S20 Ultra a avut un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de Samsung de 1.349 euro.