Samsung vrea să împiedice apariția de imagini cu seria Galaxy S24

237
Galaxy-S24-series-images
Sursă foto: PhoneArena

De ani de zile înainte de lansarea unor noi telefoane emblematice Samsung știm totul despre ele. Acum, compania nu este mulțumită de scurgerile de date și fotografii legate de viitoarea sa serie emblematică Galaxy S24. Chiar înainte ca Samsung să dezvăluie oficial data oficială pentru primul său eveniment Unpacked al anului, știam că va avea loc pe 17 ianuarie.

Chiar dacă acest lucru nu a fost foarte grav, din punctul de vedere Samsung, au apărut caracteristicile și specificațiile pentru toate cele trei modele. Cu toate că mai sunt aproximativ 10 zile până când Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor vedea lumina zilei, practic știm totul despre ele, inclusiv am văzut foarte multe fotografii. Potrivit PhoneArena, compania Samsung nu este mulțumită de acest lucru și se pare că va lua măsuri.

Chiar zilele trecute, cunoscutul leaker Evan Blass a trebuit să elimine o imagine cu Galaxy S24 Ultra pe care a distribuit-o printr-un tweet pe „X”. În loc de imaginea scursă, postarea lui Blass spunea „Media nu este afișată. Această imagine a fost eliminată ca răspuns la o sesizare din partea deținătorului drepturilor de autor”. Acesta din urmă, desigur, este Samsung. Gigantul sud-coreean este într-o situație dificilă, deoarece nu dorește să se afle chiar totul despre seria Galaxy S24. Samsung nu vrea să ajungă situația în care nu mai are surprize de anunțat în timpul evenimentului Galaxy Unpacked.

O altă situație nu a fost pe placul gigantului tech sud-coreean. Retailerul american Walmart a listat pe Samsung Galaxy S24+ cu 17 zile înainte de lansarea oficială. În lumea tehnologiei, scurgerile de informații sunt tot mai mult o realitate. Cu scurgerile de informații confidențiale nu se luptă numai Samsung. În septembrie 2021, CEO-ul Apple, Tim Cook, a scris un e-mail intern angajaților, spunând că facem „tot ce ne stă în putere pentru a-i identifica pe cei care au scurs informații”. El a completat adăugat că „oamenii care divulgă informații confidențiale nu aparțin companiei Apple”.

Tim Cook – Timothy Donald Cook a fost trecut de revista Forbes în World’s Most Powerful People de aproximativ șapte ori. Înainte de a se alătura companiei Apple (1998), Cook a lucrat pentru companiile americane IBM și Compaq.

Înainte ca Samsung să reușească să-l determine pe Blass să elimine imaginea cu Galaxy S24 Ultra aceasta a fost văzută de foarte multă lume. Printre cei care au comentat pe marginea ei a fost și Ice Universe pe Weibo. Cu toate acestea, forțându-l pe Blass să dea jos imaginea, Samsung ratează oportunitatea de a-i determina pe pasionații de telefoane să vorbească despre cel mai important telefon Samsung al anului, Galaxy S24 Ultra.

Totuși, pe măsură ce ne apropiem de evenimentul din 17 ianuarie, ar trebui să vedem mai multe scurgeri de informații. Dar, cu Samsung în alertă, ne așteptăm să-i forțeze pe cei care le publică să elimine orice imagini pe care nu dorește ca publicul să le vadă. Totuși, pe 17 ianuarie Samsung va dori ca foarte multă lume să se uite la telefoanele din seria Galaxy S24.