Samsung se pare că a început să lucreze la un inel inteligent

216
Samsung se pare ca a inceput sa lucreze la un inel inteligent
Sursa foto: sammobile.com

Samsung este cel mai mare brand de ceasuri inteligente din segmentul Android și a lansat diverse ceasuri de succes în ultimii ani. În urmă cu câteva luni, compania a lansat Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Acestea sunt considerate printre cele mai bune ceasuri inteligente pentru utilizatorii de smartphone-uri Android. Acum, compania lucrează la un inel inteligent.

Mai multe informații din Coreea de Sud, publicate de colegii noștri de la SamMobile, susțin că Samsung a început dezvoltarea unui inel inteligent. Acesta poate fi purtat de utilizatori și prin intermediul său poate fi monitorizată activitatea și sănătatea. Nu este prima dată când auzim despre un inel inteligent Samsung. Acel inel era destinat pentru a opera și controla alte dispozitive electronice, cum ar fi smartwatch-ul și smartphone-ul. Noul inel inteligent pare să aibă alte utilizări.

Samsung vrea să lanseze un inel inteligent

Se pare că Samsung colaborează cu mai multe firme pentru a asigura piesele și modulele necesare. Anul trecut, compania chiar a solicitat un brevet la USPTO pentru un inel inteligent. Inelul brevetat avea un senzor optic de ritm cardiac și un senzor ECG. Pentru a-și diferenția oferta de alte inele inteligente de pe piață, Samsung va include și câteva funcții suplimentare care le vor permite utilizatorilor să controleze dispozitivele conectate, un PC, smartphone-uri și televizoare, cu ajutorul inelului.

Firmele de cercetare de piață indică faptul că inelele inteligente vor deveni populare în următorii câțiva ani. Motivația este că pot fi purtate mai ușor și oferă o mai bună acuratețe a urmăririi sănătății. Astfel de inele inteligente durează mai mult decât un ceas inteligent obișnuit, deoarece nu au un afișaj care să descarce rapid bateria.

Cel mai scump inel din lume este considerat Wittelsbach-Graff. Are un preț de 80 de milioane USD. Este un inel dintr-un diamant tăiat oval de 31 carate (6,212 grame) de un albastru intens. Diamantul provine din mina Kollur, India.

Inelul va oferi probabil o durată de viață mai bună a bateriei decât ceasurile inteligente Samsung, pur și simplu pentru că nu va avea un afișaj. Acest lucru ar trebui să îl facă o alternativă excelentă pentru cumpărătorii care doresc doar să urmărească valorile de sănătate și fitness și nu le pasă de toate celelalte specificații pe care le oferă ceasurile inteligente Samsung.

Este posibil ca un inel inteligent să nu satisfacă utilizatorii de ceasuri inteligente din cauza ecranului lipsă. Cu toate acestea, ar putea înlocui cu siguranță o brățară de fitness având o dimensiune mai mică și un design discret. În prezent, unele dintre cele mai populare inele inteligente includ Oura Ring 3, Circular Ring și Hecere NFC Ring.