Samsung înlocuiește gratuit ecranul cu linii verzi la seriile Galaxy S21 și S22

63
Linii verzi Samsung
Sursă foto: SammyFans

Chiar ieri am scris despre revenirea liniei (liniilor) verzi pe ecranele OLED ale telefoanele Galaxy după actualizarea din aprilie. De anul trecut, am fost informații despre probleme legate de linia verde pe unele dispozitive Samsung Galaxy. Problema afectează în principal modelele cu afișaje Super AMOLED.

De când s-a răspândit, Samsung a introdus un program pentru înlocuirea gratuită unică a afișajului în unele piețe. De exemplu, compania oferă acest serviciu în mai multe țări încă de anul trecut, potrivit GizmoChina. Dispozitivele eligibile pentru înlocuirea gratuită a ecranului includ seria Samsung Galaxy S20 și Note 20. Dar, deoarece smartphone-urile Samsung mai noi au început să se confrunte cu aceeași problemă, Samsung a extins acum programul pentru a acoperi și seriile Galaxy S21 și S22.

Înlocuire gratuită a ecranelor Samsung cu linie verde

Liniile verzi de pe ecran pot împiedica în mod semnificativ utilizarea unui dispozitiv. Chiar și sarcinile mici, cum ar fi deschiderea unor aplicații, pot deveni frustrante în astfel de condiții. Deci, pentru a ajuta utilizatorii afectați, Samsung oferă o înlocuire gratuită a ecranului. Dar, împreună cu afișajul, dispozitivele afectate vor primi și o baterie gratuită și un kit de înlocuire.

Cu toate acestea, iată problema – există un termen limită pentru a intra în această ofertă. Trebuie să faceți o programare pentru înlocuirile gratuite la un centru de service Samsung până pe 30 aprilie 2024. Dacă pierdeți acest termen, s-ar putea să trebuiască să plătiți singur pentru reparații.

Linia verde sau frontiera de armistițiu din 1949 a fost numită și linia de demarcație stabilită în 1949 între armatele Israelului și ale vecinilor săi (Egipt, Iordania, Liban și Siria) după războiul arabo-israelian din 1948.

Practic, acest program înseamnă că utilizatorii afectați de linia verde primesc o renovare gratuită pentru dispozitivele lor. Deoarece seriile Galaxy S21 și S22 primesc în continuare actualizări de software și au hardware relativ modern, această reparație gratuită ar putea ajuta cu adevărat la prelungirea duratei de viață a acestor smartphone-uri.

Deci, dacă dețineți un telefon din seriile Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy S21 sau Galaxy S22 cu linii verzi pe ecran, vă recomandăm să vă programați la cel mai apropiat centru de service Samsung înainte de 30 aprilie 2024. Nu lăsați această oportunitate să scape pentru a vă repara telefonul și a vă bucura de el în anii următori.