Acasă Stiri Samsung și AT & T creează “Innovation Zone” 5G în Texas, SUA

Samsung și AT & T creează “Innovation Zone” 5G în Texas, SUA

Samsung Electronics și Samsung Austin Semiconductor colaborează cu AT & T, pentru a crea “Innovation Zone” 5G în Austin, Texas. 5G, următoarea generație în telefonia mobilă promite să introducă o nouă eră și în producție. Această Innovation Zone va oferi o perspectivă asupra modului în care producția inteligentă poate evolua și poate întări industria în general.

5G este planificat și foarte aproape de lansare și va fi următoarea generație de comunicații mobile. Transmiterea de date se bazează pe un ecosistem format din cip-seturi, dispozitive și alte echipamente. Acestea vor avea o latență redusă, rate mari de transfer de date, capacitate mare și multe dispozitive conectate.

Cea mai avansată unitate Samsung pentru producția semiconductorilor

Scopul noului test cu 5G este de a oferi rezultate palpabile pentru o mai bună înțelegere a modului în care 5G poate avea impact asupra producției, precum și pentru a oferi o perspectivă asupra viitorului unei fabrici inteligente. Potrivit SamsungNews, zona de inovare 5G se află în cadrul companiei Samsung Austin Semiconductor (SAS). SAS este una dintre cele mai avansate unități de fabricare a semiconductorilor din lume și este deținută de Samsung. Acesta va valorifica echipamentul Samsung de 5G, precum și tehnologia wireless ATG 5G.

Testăm impactul pe care 5G îl va avea asupra industriei prelucrătoare. În cele din urmă, vom folosi ceea ce învățăm din această zonă de inovare 5G. Vom folosi rezultatele pentru îmbunătățiri tehnologice și pentru crearea unui plan viitor în întreprinderi din toate industriile„. A spus directorul de marketing al AT & T, Mo Katibeh.

5G sau a 5-a generație de sisteme fără fir. Promite viteze mult mai mari de încărcare şi descărcare, acoperire mult mai largă şi conexiuni mai stabile. Noul tip de rețea 5G va fi compatibil cu o mulțime de dispozitive. Va avea un impact enorm, influențând mediul economic dar și pe cel social.

Tehnologiile activate de 5G vor avea un impact semnificativ asupra producției în special pentru producția conectată. Suportul 5G are potențialul de a aduce noi experiențe în AR, în învățarea permanentă a mașinilor, noi aplicații AI și de a oferi următorul pas în robotica inteligentă.

Noile tehnologii care pot fi explorate în Innovation Zone includ un senzor video 4K pentru îmbunătățirea securității instalației și a răspunsului la detectare, senzori IoT pentru a monitoriza condițiile de mediu și echipamente, AR și VR pentru instruirea angajaților și servicii îmbunătățite de localizare pentru siguranța instalațiilor.

Viitorul va fi al fabricilor inteligente

Pe măsură ce evoluăm într-o fabrică inteligentă ne concentrăm pentru a spori performanța sistemului. Această colaborare cu Samsung și AT & T prin 5G îmbunătățește mobilitatea, performanța și eficiența în fabrica noastră„. A spus Dr. Sang-Pil Sim, președintele Samsung Austin Semiconductor.

Acest anunț marchează un pas înainte în calea comercializării pe scară largă și a utilizării tehnologiilor 5G. În septembrie, Samsung a testat primul oraș 5G. Au fost testate diverse cazuri de utilizare de 5G și cerințele tehnice în lumea reală.

Lansarea la Austin a „Zonei de Inovare” este un alt progres pentru îmbunătățirea conectivității la nivel global. Începând cu anul 2000, Samsung a dezvoltat tehnologii de 5G pentru a mări capabilitățile rețelei 5G. Folosind tehnologia și activele proprii, Samsung a reușit să dezvolte primele modemuri 5G. În prima jumătate a anului 2018, Comisia americană FCC a certificat, pentru prima dată, unitățile de acces 5G Samsung.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...