Samsung înregistrează mai multe mărci legate de AR, inclusiv AR World

885

Samsung dorește să aibă o serie de termeni și sloganuri legate de AR protejate în Uniunea Europeană. Numele AR World și sloganul publicitar „Fără limite, posibilități nesfârșite” și „Complet integrat pentru a fi complet imersiv” au fost recent înregistrate de gigantul high-tech. Samsung este cunoscut pentru crearea de tehnologii care depășesc limitele din prezent. Realitatea augmentată a introdus o nouă experiență, prin depășirea lumii digitale și fizice. Practic este o nouă realitate.

În ultimul timp, se părea că planurile Samsung în domeniul AR erau mai mari decât produsele AR reale. După lansarea AR Emoji cu Galaxy S9, au fost zvonuri despre ochelarii AR și există o colaborare cu Google în acest domeniu. Bixby Vision are și unele gadget-uri asemănătoare AR. Bixby Vision este momentan disponibil pe modelele Galaxy S9 / S9+ / Galaxy Note 8 / Galaxy S8 / S8+ / A7 și A5 2018 și W2018 (China).

Că Samsung are tot felul de planuri în domeniul realității augmentate AR este destul de clar, scrie site-ul GalaxyClub. Se pare că vom vedea mai multe produse, servicii sau aplicații AR de la compania sud-coreeană în anul 2019. Samsung Electronics a înregistrat deja un logo eXtended Reality. Acum au fost rezervate nume de marcă pentru aplicații cum ar fi AR World, de exemplu.

Posibil să vedem unele dintre acestea la MWC 2019

Trei cereri sunt depuse la Oficiul de Proprietate Intelectuală a Uniunii Europene – EUIPO, toate , într-un fel sau altul, cu trimitere la AR. Există „AR World„, „Fără limite, posibilități nesfârșite” și „Complet integrat pentru a fi complet imersiv„. Toate cele trei aplicații au exact aceeași descriere, conținând un număr mare de produse diferite. Este vorba despre display-uri LED și căști VR, ochelari inteligenți și telefoane mobile. Cu alte cuvinte, se referă la o întreagă categorie de produse legate de AR, și nu la un anumit lucru sau dispozitiv.

Realitatea augmentată (AR) este un live, direct sau indirect de vedere fizică în lumea reală. Sunt aici elemente completate de calculator, cum ar fi sunetul, imagini video, imagini grafice sau date GPS. Realitatea augmentată este considerată ca o extensie de realitate virtuală. Realitatea virtuală VR, înlocuiește lumea reală, cu una simulată.

Ca de obicei, nu aflăm multe detalii sau detalii concrete despre aceste produse AR World. Dar, despre noile nume de marcă sigur vom ști mai multe în 2019 – posibil la sfârșitul lunii februarie. Atunci, Samsung lansează seria aniversară Galaxy S10 la un nou eveniment Samsung Unpacked. Bineînțeles, Galaxy S10 va fi starul acelui spectacol, dar ar putea fi o ocazie potrivită pentru prezentarea de noi produse AR.

Dar, aceasta este o presupunere și momentan nu suntem siguri de acest lucru.