Samsung Internet 15.0 este în program beta, aduce noi funcții

419
Samsung Internet 15 este in program beta aduce noi functii
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat astăzi versiunea beta a Samsung Internet 15.0, care introduce noi funcții. Acestea au fost concepute pentru a face viața utilizatorilor mai ușoară și pentru a proteja în continuare informațiile cu funcții de confidențialitate îmbunătățite. Versiunea beta a Samsung Internet 15.0 este acum gata pentru descărcare pe Google Play Store sau Galaxy Store.

Samsung lucrează permanent pentru a oferi cea mai bună experiență mobilă, oferind în același timp modalități de a vă păstra confidențialitatea informațiilor personale cu funcții avansate de confidențialitate”. A spus Du Kim, vicepreședinte și șef al grupului de cercetare și dezvoltare web la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Samsung Internet 15.0 beta oferă cele mai bune din ambele lumi și vine cu instrumente simple, care îi ajută pe utilizatori să navigheze mai rapid și să aibă controlul asupra datelor personale.”

Căutare rapidă și navigare sigură cu Samsung Internet 15.0

Noua versiune Samsung Internet oferă protecție inteligentă împotriva urmăririi utilizatorilor de către site-urile web. Noua variantă a browser-ului de Internet protejează utilizatorii împotriva amprentelor digitale – o tehnică care urmărește utilizarea rețelei pentru a corela informațiile despre utilizatori. Acum, datorită tehnologiei anti-tracking îmbunătățite, noua versiune vă asigură că informațiile despre utilizator rămân private.

Samsung Internet 15.0 beta permite utilizatorilor să elimine datele stocate pe dispozitivele lor și oferă o perspectivă mai bună asupra a ceea ce va fi eliminat. Mai mult, odată ce utilizatorul activează modul Secret, browserul rămâne în mod Secret în mod implicit. În acest fel elimină pașii suplimentari necesari pentru a activa modul Secret de fiecare data.

Termenul internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

Noul widget de căutare intuitiv al Samsung Internet 15.0 beta facilitează căutarea informațiilor de pe ecranul de pornire. Este rapid și ușor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să tasteze sau să-și folosească vocea pentru a căuta orice lucru online.

Pentru a face experiența de navigare și mai ușoară, browser-ul Samsung stochează temporar paginile web anterioare. Astfel utilizatorii le pot retrage rapid fără a fi nevoie să le reîncarce. În acest fel vor reduce utilizarea datelor, pe măsură ce navighează între pagini. Recent, în luna iunie, caracteristica Bookmark bar a devenit disponibilă pe browser-ul Samsung.

După perioada de testare beta, noua versiune de Samsung Internet va fi lansată oficial la sfârșitul verii. Dacă sunteți deja utilizator de Internet Samsung, veți primi o notificare atunci când noua versiune devine disponibilă.