Acasă Stiri Samsung Internet 16 beta, aduce noutăți la confidențialitate și securitate

Samsung Internet 16 beta, aduce noutăți la confidențialitate și securitate

Cu dezvoltarea rapidă a browser-ului Samsung Internet, compania aduce permanent noi îmbunătățiri. Acum Samsung Internet 16 beta a fost lansat la mai puțin de două luni de la lansarea versiunii anterioare. Există multe funcții noi, toate vizând îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferind din ce în ce mai multe instrumente pentru confidențialitate.

Samsung Internet 16 beta este live, conform site-ului italian HDBlog. Astfel în următoarele câteva săptămâni compania va avea timp să remedieze aspectele care prezintă probleme sau limitări. Ca de fiecare dată gigantul high-tech sud-coreean va ține cont și de feedback-ul utilizatorilor pentru a regla unele probleme.

Chiar dacă este folosit de foarte mulți utilizatori de smartphone-uri și tablete Samsung Internet se îmbunătățește cu fiecare nouă actualizare. Dar Samsung știe că există întotdeauna loc de mai bine și continuă să îmbunătățească browserul său mobil cu fiecare iterație. Este un lucru remarcabil că doar la două luni la lansarea Samsung Internet 15.0, compania actualizează iarăși browserul său.

Noi îmbunătățiri cu Samsung Internet 16 beta

Samsung Internet 16 beta actualizează motorul Chromium și continuă să îmbunătățească experiența de utilizare a browser-ului. Cu Internet 16 beta, compania oferă în același timp o experiență de navigare îmbunătățită în confidențialitate.

Chrome rămâne cel mai utilizat browser pe mobil și desktop cu o cotă de 63,73%. Safari, folosit pe dispozitivele iOS are 23,78%. Samsung Internet este pe trei cu 5,74%. UC Browser are 2.31%, Opera  2,06% și Android 0,74%.

Browserul Samsung este unul dintre cele mai populare navigatoare web cu funcții complete. Echipa de dezvoltatori din spatele acesteia lucrează la versiunea Samsung Internet 16, care va aduce o serie de îmbunătățiri nucleului browserului și interfeței sale. Deci iată ce aduce nou noul program beta:

  • Căutare îmbunătățită. Tastând în bara de adrese, noul browser afișează o serie de sugestii bazate pe cuvintele cheie pe care le-ați scris. De asemenea, afișează și preferințele și istoricul dvs.
  • Suport pentru mărirea paginii. Este o caracteristică de accesibilitate nouă. Vă permite să măriți text contextual pe întreaga interfață de pe toate site-urile web, indiferent dacă acestea acceptă posibilitatea de a mări sau nu.
  • Actualizați motorul web. Acum primiți Chromium M92.
  • Anti-Tracking bazat pe imagini. Blochează trackere periculoase bazate pe imagini de pe site-uri web. Este foarte util în cazul site-urilor care utilizează imagini atât de mici încât scapă din atenția utilizatorului. Samsung Internet 16 introduce o caracteristică care blochează acest sistem de urmărire.
  • Și mai multă confidențialitate. Samsung Internet 16 beta oferă o funcție inteligentă care identifică domeniile care efectuează monitorizarea cross-site și blochează accesul la memorie. În plus, sunt furnizate navigarea protejată (apare un avertisment înainte de deschiderea site-urilor rău intenționate) și blocarea conținutului prin aplicații terțe.
  • A fost adăugat un nou buton „Go Down”. Astfel ajungeți mai rapid în partea de jos a paginii. Anterior exista doar butonul „Du-te sus – Go up„.

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...