Samsung Internet 19.0 beta este acum disponibil

210
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat ieri Samsung Internet 19.0 beta. Noua versiune oferă noi funcții puternice pentru a ajuta la protejarea utilizatorilor împotriva amenințărilor online de la trackere și face experiența de navigare mai convenabilă ca niciodată. Versiunea beta este disponibilă pentru descărcare pe Google Play Store și Samsung Galaxy Store. Momentan disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator. Utilizatorii browserului de internet Samsung vor primi notificări pentru actualizare pe Google Play sau Galaxy Store.

Trackerele sunt tot mai sofisticate pentru a evita detectarea și colectarea de informații personale fără consimțământul persoanei urmărite”. A spus Janghyun Yoon, EVP și șeful platformei S/W la Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsrom. „Vrem ca utilizatorii să aibă cea mai sigură și mai fluidă experiență de navigare posibilă. Acesta este motivul pentru care am îmbunătățit Smart Anti-Tracking, pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra confidențialității lor”.

Samsung Internet 19.0 beta pentru navigare în siguranță și detectarea phishing-ului

Samsung Internet 18.0 a adus îmbunătățiri la funcționalitatea Smart anti-urmărire, ajutând la prevenirea aplicațiilor de urmărire pe mai multe site-uri să folosească tehnici pentru a evita blocarea tracker-ului. Această anti-urmărire inteligentă a împiedicat urmăritorii să folosească tehnici avansate de redirecționare, cum ar fi decuparea numelui canonic (CNAME) sau respingerea întârziată pentru a colecta date despre utilizatori.

Acum, Samsung Internet 19.0 beta va duce funcția alimentată de AI cu un pas mai departe. Anti-urmărirea inteligentă îmbunătățită urmărește să detecteze domeniile care se complică cu instrumentele de urmărire clasificate și să aplice imediat protecție.

Detectarea îmbunătățită a phishingului similar este concepută pentru a avertiza utilizatorii atunci când aceștia au navigat fără să vrea la ceea ce credeau că este un site web de încredere, dar este un site fraudulos folosind o adresă URL similară, astfel încât să nu dezvăluie informații personale unor actori rău intenționați.

Verificați rapid setările importante de confidențialitate prin atingerea unui buton. Samsung Internet 19.0 beta îi ajută pe utilizatori să își verifice cu ușurință protecția de urmărire cu noua funcție Informații de confidențialitate. Prin simpla atingere a pictogramei de blocare din bara de adrese, utilizatorii pot verifica cât de sigură este conexiunea lor la site-ul web; pot vedea câte trackere au fost blocate; pot verifica și șterge cookie-uri și pot permite sau bloca instantaneu permisiunile pentru locație, cameră și microfon.

Meniul de informații privind confidențialitatea în Samsung Internet 19.0 beta

Utilizatorii pot acum să vizualizeze cât de bine funcționează setările lor de confidențialitate cu o diagramă care arată numărul de anunțuri blocate pe zi în ultima săptămână. Noul grafic de blocare a anunțurilor îi ajută pe utilizatori să vadă mai bine cât de eficiente sunt setările lor de confidențialitate.

Noua variantă de Samsung Internet aduce îmbunătățiri pentru navigarea rapidă și simplă – chiar și în modul secret. Navigarea Samsung Internet a fost simplificată în versiunea 18.0, care a introdus extragerea textului din imaginile paginilor web și a lansat Bara de instrumente de jos pentru prima dată în seria Galaxy Z Fold. Acum, Samsung Internet 19.0 beta continuă să facă navigarea pe web mai intuitivă.

Meniul Suplimente este o modalitate excelentă pentru utilizatori de a-și personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Cu Samsung Internet 19.0 beta, aceste suplimente funcționează acum în modul Secret. În acest fel utilizatorii nu trebuie să aleagă între confidențialitate și experiențe personalizate. Funcțiile pot fi activate și dezactivate cu ușurință din meniul Add-ons, pentru un control mai mare. Suplimentele pot fi acum activate în timp ce utilizatorii sunt în modul secret al Samsung Internet. Utilizatorii pot dezactiva funcțiile mai târziu din meniul Suplimente.

Utilizatorii de Internet Samsung se pot bucura acum de o experiență de navigare mai conectată, cu posibilitatea de a sincroniza marcajele utilizatorilor între browserul Chrome PC și browserele mobile de Internet Samsung utilizând extensia Chrome de la Samsung Internet. Utilizatorii pot accesa cu ușurință site-urile web preferate de pe computerul lor din marcajele salvate pe smartphone-urile lor și invers.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 19.0 este planificat să se lanseze oficial în trimestrul patru 2022. Dacă sunteți deja utilizator de Internet Samsung, veți primi o notificare când noua versiune devine disponibilă.