Samsung Internet 19 lansat, confidențialitate mai bună și noi widget-uri

248
Samsung Internet 19 lansat
Sursa foto: via xda-developers.com

Samsung Internet 19 este acum disponibil pe anumite piețe și, odată cu el, vine o gamă largă de noutăți. Este vorba printre altele despre funcții de securitate și confidențialitate, precum și noi widget-uri Samsung Internet îmbunătățite. Mai mult, acum puteți sincroniza marcajele din Google Chrome pe desktop cu browserul de internet Samsung.

Samsung Internet 19.0 a fost în program beta câteva luni, dar acum este disponibil în versiune stabilă pe câteva piețe. Se va lansa la nivel global în zilele următoare. Samsung Internet 19.0.1.2 pare să fie disponibil doar pentru unii utilizatori de dispozitive Galaxy, ceea ce înseamnă că lansarea este eșalonată și ar trebui să continue să ajungă la mai mulți clienți în zilele următoare. Vedeți pe I❤️Samsung cât de bun este Samsung Internet!

Samsung Internet 19 cu sincronizarea marcajelor Google Chrome

În luna august a acestui an, Samsung a lansat o actualizare de internet Samsung pe canalul beta care a introdus o funcție atât de necesară – sincronizarea marcajelor Google Chrome. Actualizarea este acum disponibilă în sfârșit pe canalul stabil și aduce alte câteva funcții utile. Versiunea Samsung Internet v19.0.1.2 este acum disponibilă pentru descărcare pe Google Play Store și Samsung Galaxy Store. Deși jurnalul oficial de modificări nu menționează noua funcție de sincronizare a marcajelor Chrome, putem confirma, via XDA-Developers, că este disponibilă în cea mai recentă versiune. Puteți utiliza funcția pentru a sincroniza marcajele de pe Google Chrome pe desktop cu browserul Samsung cu următorii pași. Iată ce trebuie să faci:

Pentru a activa sincronizarea marcajelor Google Chrome, mai întâi va trebui să descărcați extensia Samsung Internet Chrome din Chrome Web Store și să vă conectați cu contul Samsung. După conectare, faceți clic pe opțiunea Marcaje Chrome din extensie și selectați opțiunea Import din colțul din dreapta sus pentru a importa toate marcajele Chrome în extensie.

Termenul internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

Pentru a sincroniza marcajele Chrome cu Samsung Internet de pe telefon, actualizați la cea mai recentă versiune a aplicație. Apoi mergeți la Setări, activați opțiunea Sincronizare cu Samsung Cloud și atingeți-o pentru a deschide opțiunile de sincronizare. Selectați Sincronizare acum pe pagina următoare, iar Samsung Internet va sincroniza marcajele Google Chrome din extensie. Marcajele sincronizate vor apărea ca un nou dosar Marcaje Chrome în meniul de marcaje din aplicație.

Confidențialitate mai bună și noi widget-uri

Jurnalul de modificări Samsung Internet 19 menționează în principal trei funcții noi:

  • O nouă funcție „Informații de confidențialitate” accesibilă pe fiecare site web făcând clic pe pictograma de blocare a barei de adrese URL.
  • Utilizatorii de widget-uri Samsung Internet își pot verifica acum istoricul recent de căutare din widget-urile îmbunătățite cu noua versiunea 19.0.1.2.
  • Suplimentele sunt acum disponibile atunci când utilizați Samsung Internet în modul secret. Pentru a utiliza această nouă funcție, utilizatorii vor trebui să activeze opțiunea „Permite în modul secret” pentru fiecare supliment în mod individual.

Pe lângă sincronizarea marcajelor Chrome, Samsung Internet v19.0.1.2 oferă funcții îmbunătățite de Navigare privată, cu anti-urmărire inteligentă și detectare îmbunătățită a phishingului și noi diagrame pentru blocarea anunțurilor care afișează numărul de anunțuri blocate pe zi pentru ultima săptămână. Puteți descărca actualizarea din Samsung Galaxy Store și Google Play Store.