Actualizarea Samsung Internet 9.0 aduce mai multe schimbări

1261

Actualizarea browserului de internet Samsung aduce mai multe caracteristici și este mai ușor de utilizat. Samsung Internet este una dintre cele mai bune alternative la Google Chrome când vine vorba de browserele web pe Android. Ultima actualizare aduce Samsung Internet până la versiunea 9.0, iar în timp ce toate funcționalitățile de bază rămân aceleași, există destul de multe schimbări vizuale.

Una dintre cele mai mari schimbări este eliminarea butonului de meniu din colțul din dreapta sus al aplicației. Acum, apăsați pe pictograma noului meniu din bara de navigare de jos. Se pot vedea icoanele pentru a activa modul de noapte, puteți să vă accesați setările și multe altele. Conform AndroidCentral, noul meniu este mai atrăgător din punct de vedere vizual și este mai ușor de folosit.

Samsung Internet cu o nouă interfață

Vorbind despre bara de navigare de jos, veți observa că textul de sub fiecare pictogramă este acum eliminat. Acum trebuie să accesați noul meniu pentru a vizualiza conținutul barei de navigare și marcajele de acolo. Alte modificări au inclus o bara de adresă centrată în partea de sus a browserului, un fundal negru în spatele oricărei file deschise și paginile de setări redesenate.

Compania actualizează periodic Samsung Internet cu funcții noi pentru a menține utilizatorii aproape și interesați de acest browser. Modificările sunt în conformitate cu noile elemente de colț rotunjite care vor fi introduse cu Samsung Experience 10.0. Samsung Experience 10.0 va actualiza designul multor aplicații native. Nu este surprinzător faptul că același tratament va fi acordat și la Samsung Internet. Există un meniu de reproiectare rapidă de acces în Samsung Internet 9.0, care oferă câteva caracteristici noi.

Samsung Experience (experiență în stil Samsung) este firmware-ul personalizat bazat pe Android, utilizat de Samsung pe telefoanele sale marca Galaxy. Numele original a fost TouchWiz. A fost schimbat la sfârșitul anului 2016 în Samsung Experience odată cu introducerea sistemului de operare Android Nougat pe Samsung Galaxy S7.

Browswr-ul Samsung Internet a fost actualizat și îmbunătățit periodic

Noul meniu poate fi folosit pentru a activa modul de noapte, a schimba dimensiunea textului, a solicita dimensiunea desktopului și chiar a controla programele de completare, cum ar fi blocatorul de conținut. Modul de noapte va fi o caracteristică nouă și utilă. Acesta va schimba fundalul și culoarea textului dinamic pe site-uri, fără a le aplica imaginilor.

Samsung Internet 8.2 a adus descărcări mai rapide și modul Do not Track. Samsung Internet 7.4 a adus scanarea inteligentă, modul Reader personalizat și îmbunătățirea istoricului descărcărilor. În plus, în această actualizare, 7.4, au fost introduse unele modificări specifice din SUA. A adus Samsung Quick Suggest, un asistent de cumpărături personal și un serviciu de știri opțional, ceea ce înseamnă că puteți primi notificări pentru știri de ultimă oră. Toate aceste caracteristici se află și în Samsung Internet 9.0.

Browserul Samsung Internet este disponibil pe aproape orice smartphone Android, atâta timp cât aveți un sistem de operare Android 5.0 sau mai nou.