Samsung Internet actualizat, aduce un aspect îmbunătățit pe tablete

232
Samsung Internet actualizat
Sursă foto: Google

Samsung și-a actualizat aplicația de browser mobil Samsung Internet cu unele îmbunătățiri foarte necesare ale UI pe dispozitivele cu ecran mare. Este vorba în special de telefoanele pliabile și tabletele Galaxy Tab. În special, noua versiune vă permite să mutați bara URL/adresă în partea de jos a ecranului pentru un acces mai ușor. Această funcție este deja disponibilă pe telefoane.

Samsung Internet este unul dintre cele mai bune browsere de internet pentru dispozitive Android. Vine preinstalat și setat la implicit pe majoritatea dispozitivelor Galaxy, deși este disponibil și pentru dispozitive de la alte mărci. Deși oferă în mare parte același set de funcții pe smartphone-uri, ultimul grup de produse telefoanele pliabile și tabletele, au ratat câteva. Samsung Internet este o alternativă foarte bună la Google Chrome.

Cea mai recentă actualizare Samsung Internet aduce o caracteristică nouă

Până la ultima actualizare, Samsung Internet nu permitea utilizatorilor să mute bara de adrese în partea de jos a ecranului. Luna trecută, Samsung a adăugat această abilitate la versiunea pentru tabletă a aplicației sale de browser. Actualizarea este acum disponibilă și pe canalul stabil, oferind acces mai ușor tuturor.

Versiunea 21.0.0.41 a aplicației Samsung Internet aduce această caracteristică pentru tablete, potrivit AndroidHeadlines. La această actualizare pentru Samsung Internet, barele de marcaje și file sunt legate de locația barei de adrese. Deci, dacă alegeți să îl mutați pe cel din urmă în jos, primele două vor apărea și sub conținutul de pe ecran. Actualizările viitoare pentru aplicație pot aduce mai multă flexibilitate. Puteți alege deja să ascundeți marcajele și barele de file.

Samsung Internet a fost creat în 2012 și vine preinstalat pe dispozitivele Galaxy. Din 2015 este disponibil și din Google Play Store. Are peste un miliard de descărcări din Play Store. Browserul Samsung este disponibil doar pe Android.

După această modificare pe tablete, Samsung Internet vă anunță și când o filă este închisă pentru că ați atins limita. Aplicația nu vă permite să păstrați mai mult de 99 de file active. Dacă deschideți a 100-a filă, cea mai veche se închide automat. Deși Samsung nu ridică această limită, acum vă anunță când se întâmplă acest lucru. Primești și un buton de acțiune pentru a redeschide acea filă închisă. Făcând acest lucru, se va închide o altă filă, totuși.

Toate aceste noi funcții fac parte din versiunea 21.0.0.41. Noua versiune este deja lansată pentru utilizatorii Galaxy prin Galaxy Store. Momentan nu pare să fie disponibilă prin Google Play pentru dispozitivele Android non-Samsung. Dar ar trebui să fie doar o chestiune de timp acum. Ca întotdeauna, Samsung Internet vă va anunța când este disponibilă o nouă actualizare.