Samsung Internet actualizat contra redării automate a videoclipurilor

695
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația Samsung Internet. Deși nu aduce ceva foarte important, există câteva adăugiri noi. Acum puteți redenumi paginile pe care le adăugați în ecranul de start pentru a avea un acces mai ușor și există un nou manager de notificări. Poate cel mai important punct al actualizării este abilitatea de a preveni unul dintre aspectele cele mai enervante ale web-ului modern: redarea automată a videoclipurilor.

Când adăugați pagini web la comenzi rapide utilizând opțiunea anterioară „Adăugați la ecranul inițial”, acestea luau automat titlul paginii prescrise. Cu Samsung Internet 9.4, puteți redenumi acum aceste comenzi rapide înainte de a le plasa pe ecranul dvs. de acasă.

Actualizarea Samsung Internet include un cititor de coduri QR

Opțiunea „Permiteți redarea automată a clipurilor video – Allow autoplay videos” în  secțiunea „Funcții utile – Useful features„, o dată dezactivată, oprește videoclipurile de la redarea automată pe site-urile pe care îl vizitați. Versiunea beta a aplicației a dezactivat de asemenea jocurile GIF, dar acest lucru nu pare să fie cazul în versiunea stabilă a Samsung Internet.

Alte funcții noi din actualizare includ un cititor de cod QR (accesibil și din secțiunea Funcții utile) și un manager de notificări, în secțiunea „Site-uri și descărcări – Sites and downloads” din setările aplicației. Acesta vă permite să fiți la curent cu noile notificări pe care le-a trimis aplicația, chiar dacă le-ați respins accidental în umbră de notificare. Utilizatorii de telefoane Samsung și nu numai, vor aprecia acest lucru.

Primul standard QR a fost creat în 1994 de către compania japoneză Denso Wave. QR este o prescurtare din limba engleză pentru „Quick Response – răspuns rapid”. Un cod QR poate stoca un maxim de 7.089 caractere numerice și 4.296 de caractere alfanumerice.

Changelog-ul, jurnalul care însoțește actualizarea Samsung Internet, include și „Navigarea în istorie”. Nu este clar momentan ce este acest lucru și nimic nu pare să se fi schimbat în secțiunea „Istoric”. Există, de asemenea, un nou manager de filă pentru tabletele Galaxy.

Noua actualizare Samsung Internet – la versiunea 9.4.00.45 – este disponibilă numai pe Google Play în acest moment, conform SamMobile. Proprietarii dispozitivelor Samsung Galaxy ar trebui să vadă mai devreme sau mai târziu actualizarea în Galaxy Store. Puteți descărca cea mai nouă versiune a aplicației din baza de date APK și să o instalați manual pe dispozitiv.