O nouă versiune Samsung Internet, aduce caracteristici de confidențialitate

659
Sursa Foto: SamMobile.com

O nouă versiune a Samsung Internet Beta a fost lansată ieri și acum ar trebui să fie disponibilă la nivel global. Noua versiune aduce o mare varietate de caracteristici orientate către confidențialitate, precum și o serie de îmbunătățiri ale interfeței.

Unele dintre noutățile aduse de Samsung Internet cu varianta numărul 11.2.0.54 vizează facilitarea utilizării aplicației pe dispozitivele ale căror ecrane sunt mai mari și mai subțiri decât afișajele convenționale pentru smartphone. Acest lucru este în conformitate cu filozofia de design pe care Samsung o are pentru interfața sa One UI.

Protecții de confidențialitate mai bune cu noua variantă de Samsung Internet

Prin urmare, utilizatorii de Samsung Internet pot să plaseze scurtături pentru aplicațiile utilizate mai frecvent în bara de meniu a aplicației. În consecință, lucruri precum partajarea, activarea modului secret și deschiderea unei noi file pot fi acum mult mai accesibile. Acestea și alte personalizări pot fi accesate apăsând opțiunea Aspect din meniul principal al Setărilor aplicației.

Samsung a dezvoltat, de asemenea, o modalitate de a preveni lansarea de aplicații pe care utilizatorii nu doresc să le lanseze. Echipa de dezvoltare a menționat în mod special YouTube ca un exemplu de un astfel de comportament enervant. Începând cu cea mai recentă versiune a browswr-ului, acest lucru va fi mult mai suportabil, presupunând că nu dezactivați noua caracteristică.

Web sau World Wide Web, este totalitatea site-urilor și informațiilor de tip hipertext legate între ele, care pot fi accesate prin rețeaua mondială de Internet. Web-ul a fost inventat în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția.

Există o nouă caracteristică acum numită „Blocați paginile nedorite”. Cu aceasta puteți preveni ca paginile și site-urile web rău intenționate să vă perturbe în timp ce sunteți pe web. În cele din urmă, platforma de rețea neuronală de pe Samsung, care blochează urmărirea cookie-urilor, a fost, de asemenea, actualizată.

Acum, potrivit Samsung sunt de două ori mai multe riscuri de confidențialitate decât înainte și noua actualizare aduce o protecție suplimentară. Anul trecut browser-ul Samsung Internet a depășit un miliard de descărcări din Play Store.

Samsung Internet Beta 11.2.0.54 a început să se lanseze prin Google Play Store săptămâna trecută. Acum este disponibil pentru descărcare la nivel global. Ca întotdeauna, nu există garanții, că toate noile caracteristici și modificările introduse se vor regăsi imediat în browswer-ul Samsung. Cu toate acestea mai devreme sau mai târziu toate acestea vor fi acolo.