Samsung Internet disponibil acum și pe alte ceasuri Wear OS

298
Samsung Internet accepta acum alte ceasuri Wear OS
Sursa Foto: tizenhelp.com

Browserul Samsung Internet a fost lansat recent pentru Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic bazate pe Wear OS 3. La lansare, browserul a fost acceptat doar de ceasurile Samsung, dar acum a fost actualizat și pentru alte ceasuri cu sistemul de operare Wear OS.

Conform TizenHelp, mai multe smartwatch-uri de pe piață care rulează pe Wear OS au primit și ele browserul Samsung Internet. După aceea, mai mulți utilizatori au susținut că au instalat deja Samsung Internet pe smartphone-ul asociat. Este un pas bun al Samsung, deoarece Play Store pentru Wear OS nu are de ales când vine vorba de navigarea pe internet.

Browserul Samsung Internet pe mai multe ceasuri cu Wear OS

Cu browserul Samsung Internet, utilizatorii pot vizita orice site web pentru a citi știri sau alte noutăți. De asemenea, puteți viziona videoclipuri YouTube din browser și da, îl puteți folosi pentru jocuri și distracție. Wear OS încă nu are aplicația YouTube, așa că nu îl puteți folosi pentru a viziona videoclipuri pe un ecran mic.

Browsweul Samsung pe ceasurile cu Wear OS oferă funcții precum Adăugare la marcaj, Zoom Mode și Afișare pe telefon. Google este un motor de căutare implicit pe care îl puteți modifica din setări. Pe seria Samsung Galaxy Watch 4, trebuie să glisați în diagonală din ambele părți pentru a ajunge la pagini web.

Fossil a fost fondat în 1984 de Tom Kartsotis. Numele Fossil este porecla pe care frații Kartsotis i-au dat-o tatălui lor. Compania Fossil proiectează, fabrică și comercializează accesorii de modă. Produce, printe altele, pentru mărcile Diesel, Emporio Armani sau Adidas.

Samsung nu are ceasuri pătrate, așa că este interesant de văzut cum arată și cum funcționează paginile web pe un astfel de ecran. Conform utilizatorilor Reddit, aplicația funcționează acum pe seria Fossil Gen 5, versiunea globală Oppo Watch, ceasurile inteligente Casio WSD-F30 și Moto 360 de a treia generație. Pentru a instala aplicația pe ceas, accesați Magazinul Play și căutați aplicația.

O scurtă remarcă. A avea un browser minuscul la încheietura mâinii nu este tocmai cel mai confortabil mod de a naviga pe Internet. Nici Samsung Internet pentru ceasuri inteligente nu face acest lucru mai convenabil. Dar, cel puțin, oferă o modalitate rapidă de vizualizare a paginilor, mai ales atunci când acestea trebuie să fie deschise dintr-o altă aplicație pentru ceasuri inteligente și ar putea fi mai convenabil de multe ori decât să vă scoateți telefonul doar pentru o privire rapidă.