Samsung Internet este disponibil și pe computerele Windows

170
Samsung Internet este disponibil pe computerele Windows
Sursa foto: via androidcentral.com

Până acum aplicația Samsung Internet a fost disponibilă doar pe telefoanele mobile și pe tabletele Samsung Galaxy. Acum, Samsung Internet debutează pe computer și laptop, deoarece utilizatorii îl pot descărca prin Microsoft Store. Browserul permite utilizatorului să-și sincronizeze contul Samsung pentru a aduce marcaje salvate, istoricul de navigare și multe altele. Din păcate, sincronizarea contului nu va extrage parolele salvate pentru conturile pe care utilizatorii le-ar putea avea pe dispozitivele lor Galaxy.

Browserul implicit Samsung pentru Windows este acum listat pe Microsoft Store ca fiind gata pentru descărcare, potrivit AndroidCentral. Odată cu debutul său pe computer, un punct culminant remarcabil este faptul că utilizatorii pot sincroniza datele de navigare de pe dispozitivul lor Galaxy cu computerul lor. Deschiderea browserului pentru prima dată le va oferi utilizatorilor șansa de a importa istoricul de navigare, marcajele și motoarele de căutare prezente în alte aplicații precum Google Chrome sau Microsoft Edge după conectarea la contul lor Samsung Cloud.

Samsung Internet acceptă suplimente și extensii furnizate prin Chrome și Edge, de asemenea. Acest lucru este susținut de faptul că, făcând clic pe „suplimente” în browser, se deschide Magazinul web Chrome. În plus, browserul PC oferă un mod incognito, moduri de lumină și întuneric și suport pentru blocarea reclamelor, printre altele. Vorbind despre Chrome și Edge, Samsung Internet este prieten cu ambele browsere, deoarece multe elemente de acolo apar în design.

Browserul oferă utilizatorilor și opțiunea de a șterge „marcajele, istoricul de navigare, parolele și alte date atunci când vă deconectați”. Este o măsură de securitate de înțeles, mai ales dacă partajați un computer cu altcineva.

Termenul „PC” a fost destinate inițial pentru „Personal Computer – calculator personal”. În timp ce IBM Personal Computer a încorporat denumirea în numele modelului său, termenul a descris apoi computerele personale de orice marcă.

Debutul browserului Samsung pe PC are unele scăpări momentan din cauza lipsei suportului complet de sincronizare. Se pare că singurele articole disponibile pentru import sunt cele menționate anterior. Parolele salvate pe celălalt dispozitiv Galaxy nu vor trece pe computer sau laptop, ceea ce este o omisiune ciudată. Avem speranța că Samsung va rezolva acest lucru la un moment dat în viitor.

În mai, Samsung Internet a primit o actualizare pentru utilizatorii de tablete Galaxy. Multe dintre opțiuni au venit ca funcții de comutare, oferind utilizatorilor control asupra plasării adresei browserului, marcajelor și barelor de file. Compania a inclus și un avertisment pentru cei cu 99 de file deschise că cea mai veche este ștearsă dacă se deschide alta.