Samsung Internet are câteva funcții noi în versiune beta

245
Samsung Internet v21.1
Sursa Foto: Samsung

Unul dintre cele mai bune browsere disponibile pentru utilizatorii de Android este browserul de internet Samsung. La fel ca multe browsere majore, utilizatorii de Android pot instala și o versiune beta a browserului pe telefoanele lor. Acum Samsung a lansat o nouă actualizare beta a browserului său web Samsung Internet cu noi funcții utile. Sunt adăugate trei noi caracteristici care vor îmbunătăți gradul de utilizare al aplicației.

Potrivit PhoneArena, aceste caracteristici permit utilizatorilor să acceseze cu ușurință bara de marcaje, bara de file și bara de adrese URL. Puteți descărca și instala această nouă versiune de Samsung Internet beta din Galaxy Store. Noua actualizare are o dimensiune de descărcare de 110,52 MB.

Samsung Internet primește noi funcții

Actualizarea aplicației la versiunea 21.0.0.25, momentan în program beta, a adăugat câteva funcții noi. Pentru a vă asigura că aveți cea mai recentă versiune, atingeți pictograma meniului hamburger aflată în colțul din dreapta jos al afișajului, atingeți Setări și derulați în jos la Despre Samsung Internet. Atingeți-l și veți vedea o pagină care vă va oferi numărul de versiune al aplicației Beta sub titlul Samsung Internet.

URL – Uniform Resource Locator sau o adresă web. Este o referință la o resursă web care specifică locația acesteia într-o rețea de calculatoare și un mecanism pentru recuperarea ei. Standardul URL a fost introdus în 1994 de către Tim Berners-Lee.

Una dintre noile caracteristici permite utilizatorilor să mute bara de marcaje și bara de file într-o poziție din partea de jos a ecranului. Utilizatorii de smartphone-uri Galaxy aveau deja capacitatea de a muta bara de adrese URL în partea de jos a ecranului. Acum, această caracteristică este disponibilă pentru proprietarii de tablete care utilizează browserul de internet Samsung. Pentru a activa noile funcții, atingeți pictograma meniului hamburger din partea dreaptă jos a ecranului și accesați Setări -> Aspect și meniuri și comutați la setările corespunzătoare. Opțiunile dvs. vor include:

  • Afișează bara de adrese URL în partea de jos a tabletei
  • Afișează bara de file în partea de jos a ecranului.
  • Afișează bara de marcaje în partea de jos a ecranului.

Când apăsați lung pe o listă din bara de marcaje, se va deschide automat acel site într-o filă nouă și într-o fereastră nouă. De asemenea, puteți edita marcajul, copia linkul sau șterge marcajul. Apăsând lung pe fila din bara de file puteți face mai multe lucruri. Puteți închide fila, închide alte file, închide toate filele, muta fila, deschide aplicația într-o filă nouă și o deschide într-o fereastră nouă.