Samsung Internet 10.2 lansat, readuce funcția Video Assistant

678
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat versiunea 10.2.00.53 a browser-ului Samsung Internet și readuce populara funcție Video Assistant. Pentru a fi mai clar, Video Assistant și-a făcut deja revenirea în versiunea beta a Samsung Internet în urmă cu trei luni, iar acum se îndreaptă spre versiunea stabilă a browserului.

Cu toate acestea, Video Assistant nu mai este la fel de util ca înainte de a-l șterge Samsung din browser. Acum, funcția nu vă va permite să deschideți videoclipuri într-o fereastră pop-up pe fiecare site, ci doar pe site-urile web care o permit. Deci, dacă sperați să vizionați videoclipuri YouTube într-o fereastră pop-up fără să plătiți pentru YouTube Premium, prin deschiderea youtube.com în Samsung Internet, nu mai reușiți.

Browserul Samsung cu funcția „Aplicații permise”

Dar, Video Assistant vă permite totuși să vizionați videoclipuri pe site-uri web pe ecran complet și să le transmiteți la televizor cu un singură atingere. Versiunea de firmware 10.2.00.53 a browser-ului Samsung Internet aduce, de asemenea, posibilitatea de a personaliza aspectul și elementele prezente în bara de navigare inferioară, o gestionare reînnoită a filelor și mai multe îmbunătățiri ale stabilității generale.

Se pot adaugă, de asemenea, miniaturi la vizualizarea listelor pentru managerul de file și introduce ceva numit „Aplicații permise – Allowed Apps”. Acestă funcție vă permite să opriți aplicațiile să deschidă cu forța Samsung Internet.

Browser, numit și browser web sau navigator web, este o aplicație software ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații. În 1991 Tim Berners-Lee a pus fundația primului browser web.

Iată pe scurt ce aduce nou actualizarea 10.2.00.53 pe browserul Samsung Internet:

  • Video Assistant
  • Aplicații permise
  • Reînnoirea managerului de file
  • Personalizați meniul
  • Fixarea și stabilizarea erorilor

Cea mai recentă actualizare 10.2.00.53 pentru browserul de internet Samsung este deja disponibilă pe Play Store. Descărcarea noii versiuni a browserului Samsung pe telefon sau tabletă se poate face și prin instalarea manuală a APK-ului din APK Mirror.