Acasă Stiri Samsung Internet beta aduce un nou manager de notificări

Samsung Internet beta aduce un nou manager de notificări

0
Samsung Internet beta aduce un nou manager de notificări

Browser-ul de internet Samsung a fost actualizat continuu în acest an cu noi caracteristici. Acum trei luni a fost actualizată versiunea Samsung Internet beta cu modificări de design UI. Samsung continuă să-și îmbunătățească browser-ul și o nouă versiune beta aduce un nou manager de notificări. Actualizarea care este disponibilă acum nu este la fel de importantă, dar aduce câteva caracteristici noi.

Există un nou manager de notificări pentru browserul Samsung, pe lângă capacitatea de redenumire a comenzilor rapide afișate pe ecranul de pornire. Samsung Internet Beta v9.4 este acum disponibil pentru descărcare.

Redenumirea comenzilor rapide și nou manager de notificări cu Samsung Internet

Cu această ultima versiune, este posibil ca utilizatorii să redenumească paginile pe care le adaugă pe ecranul lor de pornire pentru acces ușor, cu un singură apăsare. Până acum când ați adăugat pagini web la comenzi rapide utilizând opțiunea „Adăugați la ecranul inițial„, acestea au lua automat titlul paginii prescrise. Începând cu noua actualizare Samsung Internet Beta versiunea 9.4, puteți redenumi acum aceste comenzi rapide înainte de a le plasa pe ecranul dvs. de acasă. Este un lucru mult mai bun, pentru că fiecare probabil că dorește să denumească într-un anumit fel pagina respectivă.

Un nou manager de notificări a fost, de asemenea, adăugat la setările din secțiunea „Site-uri și descărcări„. Acesta va permite utilizatorilor să urmărească orice notificări care au fost trimise de aplicație, chiar dacă utilizatorul le-a respins accidental în umbra de notificare, mai devreme. Este o idee simplă și utilizatorii pot să verifice toate notificările din aplicație ori de câte ori doresc. Nu în ultimul rând, există un nou director pentru tablete, de asemenea.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Web sau World Wide Web, în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen). Web este totalitatea site-urilor și informațiilor de tip hipertext legate între ele, care pot fi accesate prin rețeaua mondială de Internet. Web-ul a fost inventat în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția. În 1991 Tim Berners-Lee a pus fundația primului browser web.[/vc_message]

Samsung Internet vine preîncărcat pe telefoanele Samsung Galaxy

La sfârșitul lui decembrie 2018 browser-ul Samsung a depășit numărul de 1 miliard de instalări. Faptul că Samsung Internet vine preîncărcat pe smartphone-uri Galaxy a ajutat browser-ul ​​să atingă acest număr impresionant. Fiecare nou dispozitiv Samsung care este activat contează ca o instalare. Deoarece smartphone-urile Samsung Galaxy se vând mult mai bine și mai mult decât dispozitivele de la alți producători, aplicația Samsung Internet, foarte probabil, își va păstra poziția de top pentru anii ce vor veni, la numărul de instalări.

Browserul Samsung este disponibil pe aproape orice smartphone Android un sistem de operare Android 5.0 sau mai nou. Conform SamMobile, Samsung Internet beta versiunea 9.4.00.15 este disponibilă din Google Play Store.