Samsung Internet disponibil pentru PC Windows, apare în Microsoft Store

164
Samsung Internet disponiblil pe PC Windows
Sursă foto: Xcom

Samsung Internet trece din spațiul mobil pe desktop cu o nouă versiune disponibilă prin Microsoft Store pentru PC-uri Windows. Dacă ați deținut vreodată un dispozitiv Samsung Galaxy, sunt șanse mari să fi folosit aplicația Samsung Internet preîncărcată pe acesta. Samsung Internet este un browser web simplu și eficient, un instrument bun dacă nu ești legat de ecosistemul de extensii și conturi Google.

La ceva timp de la lansarea sa în Microsoft Store, aplicația Samsung Internet a fost retrasă. Se pare că lansarea inițială a aplicației a fost fie o greșeală, fie a venit cu unele erori pe care Samsung a trebuit să le rezolve. Aplicația a avut câteva probleme de calitate și anume, rularea sub 60 de cadre pe secundă. Aplicația a fost menită să fie o contrapartidă la versiunea mobilă, care funcționează bine pe dispozitivele Samsung Galaxy. Versiunea pentru desktop nu a continuat acest sentiment și a lăsat de dorit.

Acum browserul Samsung este disponibil pentru computer prin Microsoft Store. Dacă dețineți o mașinărie Windows, puteți merge la magazinul de aplicații al dispozitivului și puteți descărca browserul gratuit. Este pentru prima dată când este disponibil pentru utilizatorii de PC. Potrivit 9to5Google, din Microsoft Store browserul Samsung Internet este ușor de instalat în câteva secunde.

Samsung Internet pentru PC Windows este destul de asemănător cu Google Chrome în aspectul său. Partea de sus adăpostește un marcaj și o bară de adrese. Partea laterală se deschide într-o secțiune de marcaje, la fel ca panoul lateral al Chrome. Extensiile, opțiunile de cont și setările sunt situate aproape în același loc.

Google Chrome a fost lansat pe 2 septembrie 2008. Este cel mai utilizat browser din lume cu o cotă de piață de 64,73% (decembrie 2023). Trei din patru persoane care navighează pe web o fac prin browserul Google Chrome.

Chiar și până la opțiunile de filă, Samsung Internet pare să se bazeze pe modul de a face lucrurile al Chrome. În esență, aceleași opțiuni apar atunci când faceți clic dreapta pe o filă deschisă, până la instrumentele de grupare introduse în versiunile mai noi de Chrome. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce trebuie să știți despre Samsung Internet!

Browserul Samsung în ansamblu, are suficiente atu-uri pentru a-l diferenția de majoritatea browserelor, deoarece multe arată la fel. Totuși, este un browser curat, care oferă o experiență inițial rapidă pe desktop dacă sunteți în căutarea unei alternative Chrome.