Samsung JetBot 90 AI+ reinventează modul cum se face curățenie

621

La CES 2021 Samsung a prezentat și aspiratorul robot Samsung JetBot 90 AI+, printre alte dispozitive care îmbunătățesc viața utilizatorilor. Compania a proiectat cele mai noi aparate cu accent pe personalizare pentru a oferi utilizatorilor experiențe „Bespoke”. Optimizate pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri de viață, cele mai recente inovații Samsung stabilesc un nou standard pentru electrocasnice.

Deoarece oamenii au case, trebuie să le dedice timp și energie pentru a le întreține. Acum, Samsung încearcă să facă această activitate de întreținere și curățeniei mai ușoară. Samsung JetBot 90 AI+ a fost creat pentru a oferi casei tale o curățare incredibilă, cu un efort minim din partea ta. Aspiratorul robot JetBot 90 AI+ este primul aspirator robot inteligent din acest domeniu alimentat de Intel AI.

Astfel, aspiratorul robot Samsung utilizează tehnologia de recunoaștere a obiectelor de ultimă oră pentru a vă naviga prin acasă. Evită mobilierul și cablurile și orice alt obiect fără a pierde niciun colț.

Navigare și curățenie inteligentă Samsung JetBot 90 AI+

Primul aspirator inteligent cu Intel AI, Samsung JetBot 90 AI+ folosește senzori 3D și recunoaștere îmbunătățită a obiectelor. Noul aspirator Samsung folosește un senzor LiDAR de înaltă precizie. Acesta este similar cu cel utilizat în mașinile cu conducere automată pentru a detecta distanța dintre obiect și a se deplasa cu un grad ridicat de precizie. Detectează obiectele până la distanțe de șase metri, se rotește la 360° și intră în spații greu accesibile. În acest fel niciun fel de murdărie nu rămâne în casă atunci când JetBot 90 AI+ intră în acțiune. Samsung a lansat în 2019 și un aspirator robot POWERbot Precision care vă vorbește!

Când vine vorba de evitarea obiectelor, JetBot 90 AI+ dispune de un senzor 3D puternic, care îi permite să scaneze un obstacol și să manevreze expert în jurul acestuia, fără a pierde niciun spațiu pentru o curățare potențială. Folosind senzori de ultimă generație, rezoluție înaltă și tehnologie de recunoaștere a obiectelor, JetBot 90 AI+ este capabil nu numai să vadă, ci să clasifice obiecte din raza sa de vedere pentru a diferenția ce elemente să evite și pe care să le curețe.

Intel AI utilizat în JetBot 90 AI+ permite capabilități de recunoaștere a obiectelor bazate pe învățarea a peste 1 milion de imagini cu obiecte de uz casnic, cum ar fi electrocasnice și mobilier. În plus, aspiratorul este capabil să recunoască obiecte precum canapele, biblioteci, mese, boluri pentru câini, prosoape și cabluri electrice.

LiDARLight Detection and Ranging, măsoară distanțele prin iluminarea țintei cu laser și măsoară reflexia cu un senzor. Diferențele de timp de întoarcere și lungimea de undă sunt apoi utilizate pentru a face reprezentări digitale 3D ale țintei. Are aplicații terestre, aeriene și mobile.

După ce termină curățenia aspiratorul revine la Clean Station

După ce a terminat curățarea, Samsung JetBot 90 AI+ revine la Clean Station. Este o bază elegant concepută pentru robotul aspirator, care optimizează bunăstarea și confortul, golind automat sacul de gunoi al aspiratorului. Aici, murdăria, praful și părul sunt golite într-o pungă de praf din interiorul stației de andocare. Aspiratorul are un sistem de filtrare care captează 99,999% din poluanții captați, împiedicându-i să ajungă înapoi în casa dvs. în timpul golirii.

Coșul de gunoi Clean Station necesită o schimbare a pungii doar o dată la două până la trei luni. Stația de andocare și aspiratorul robot au o lumină de notificare LED albastră care vă avertizează când punga este plină. Coșul de gunoi, unde intră punga de colectare, al aspiratorului robot Samsung JetBot 90 AI+ este realizat din piese lavabile.

Monitorizare de la distanță și control inteligent

Pentru a vă asigura că rămâneți conectat și controlați cum și unde face curățenie aspiratorul robotizat, camera frontală a lui Samsung JetBot 90 AI+ și comenzile inteligente rafinate vă permit să vă conectați la aspirator de oriunde prin intermediul aplicației mobile SmartThings. Puteți utiliza aplicația pentru a vedea unde curăță aspiratorul în timp real, conform Samsung Newsroom. Puteți programa curățări și chiar specifica unele „zone interzise” pe o hartă a casei dvs.

Cu Samsung JetBot 90 AI+, menținerea curată și igienică a casei este mai ușoară ca niciodată. Combinând AI cu un design elegant și minimalist, JetBot vă scutește de curățenie și când vă întoarceți găsiți casa curată.