Samsung aduce jocuri în cloud Xbox pe televizoarele QLED

238
Samsung aduce jocuri in cloud Xbox pe televizoarele QLED
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Microsoft își extind cooperarea în domeniul jocurilor și vor aduce aplicația Xbox, inclusiv streaming de jocuri, pe un număr mare de televizoare (Neo) QLED de la sfârșitul lunii iunie. În plus, Nvidia GeForce Now și Google Stadia vor fi disponibile ca alternative la Xbox Game Pass.

Samsung Electronics, cel mai mare producător de televizoare din lume timp de 16 ani consecutiv, a anunțat că Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, o nouă platformă de descoperire a jocurilor în flux disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, inclusiv Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED și seria Samsung Smart Monitor 2022.

Samsung Gaming Hub va deveni prima platformă Smart TV din lume care include aplicația Xbox pe televizoare inteligente. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot acum să transmită în flux peste 100 de jocuri de înaltă calitate, prin aplicația Xbox, inclusiv titluri de succes precum Halo Infinite și Forza Horizon 5. Mai mult, utilizatorii pot juca jocuri noi în prima zi a lansării de la Xbox Game Studios și se pot bucura de francize emblematice de la Bethesda Softworks și multe altele.

Aplicația Xbox integrată în Samsung Gaming Hub

Dezvăluit la CES 2022, Samsung Gaming Hub include parteneriate cu servicii de streaming de jocuri de top. Amintim aici NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia și Utomik. Odată cu anunțul de acum, Samsung Gaming Hub devine singura platformă Smart TV care include aplicația Xbox. Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începând cu 30 iunie, urmând a fi ulterior extins și în alte țări, precum România. Disponibilitatea Hub-ului de jocuri poate varia în funcție de regiune.

Samsung Gaming Hub face legătura între hardware și software pentru o experiență mai bună pentru jucători pe televizoarele inteligente Samsung. În acest fel permite jucătorilor să acceseze instantaneu jocurile pe care le iubesc de la parteneri de conținut lideri în industrie. Pe lângă aplicația Xbox, jucătorii pot aștepta și o experiență de joc uimitoare, cu latență redusă și grafică vizuală uimitoare, datorită îmbunătățirilor avansate de mișcare și tehnologiei de performanță a jocului pe Smart TV-ul Samsung 2022.

Xbox a fost un partener integral pentru Samsung și împărtășește viziunea și devotamentul nostru. Suntem încântați să ne consolidăm parteneriatul cu Xbox prin adăugarea aplicației Xbox în Samsung Gaming Hub. Clienții noștri urmăresc sporturi și filme pe televizoarele Samsung Neo QLED și QLED-uri. Acum se pot bucura și de jocurile preferate”. A declarat Won-Jin Lee, President and Head of the Service Business Team, Samsung, potrivit SamsungNewsroom.

Vrem să facem ca pasiunea și bucuria jocului să fie cât mai accesibile pentru toată lumea la nivel global. Aducerea aplicației Xbox pe televizoarele inteligente este un alt pas în transformarea viziunii noastre în realitate”. A declarat Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming.

Aceasta nu este prima colaborare între Samsung și Microdoft. Galaxy Note 20 a fost deja promovat ca un smartphone pentru jocuri cu Game Pass și xCloud.