Monitorul Samsung Smart M8 a ajuns la un milion de vânzări

347
Monitorul Samsung Smart M8 a ajuns la un milion de vanzari
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri că vânzările acumulate ale seriei de Smart Monitor au depășit un milion de dispozitive la nivel global. Secretul popularității lui Samsung Smart M8: design elegant și funcții noi care vă fac viața mai inteligentă. Samsung a lansat primul său monitor inteligent lansat la sfârșitul anului 2020, iar compania și-a îmbunătățit gama în acest an. Acum, Samsung oferă 11 monitoare inteligente premium, inclusiv Samsung Smart M8, M7 și M5.

Noile ecrane do-it-all acceptă Smart Hub, oferind un mediu perfect de birou și școlar, fără a fi nevoie să vă conectați la un computer sau la orice alt dispozitiv extern. În plus, monitorul permite utilizatorilor să se bucure de o varietate de servicii OTT, cum ar fi Netflix, Samsung TV Plus și YouTube. Disponibilitatea acestor servicii de streaming pot varia în funcție de țară. Pot fi necesare abonamente.

Samsung Smart M8 a primit CES Innovation Awards Honoree 2022

Noul monitor Samsung Smart M8 este extrem de versatil și prezintă designul subțire iconic al Samsung. Este disponibil în patru culori noi, atrăgătoare – alb cald, roz apus, albastru ziua și verde de primăvară. Designul elegant al lui M8 se integrează bine în orice spațiu, satisfăcând o gamă largă de cerințe diferite ale consumatorilor.

În plus, camera SlimFit Cam detașabilă a lui M8, aplicația pentru soluții de videoconferință și alte tehnologii inovatoare de afișare sunt factorii majori ai popularității sale, deoarece oamenii se adaptează la noile stiluri de viață, cum ar fi lucrul de acasă și școlarizarea acasă.

Un monitor de computer este un ecran care este destinat în primul rând să fie conectat la un computer. Principalii producători de monitoare de calculator sunt: Apple, Asus, Belinea, Dell, Hewlett-Packard, Lenovo, Philips, Samsung și Sony.

Samsung M8 a câștigat Innovation Awards Honoree la CES 2022 ca recunoaștere a unei game largi de tehnologii de afișare. Samsung a început să preia comenzi pentru M8 în SUA, Germania, Franța și multe alte țări pe 28 martie 2022. Precomenzile pentru produs au depășit așteptările companiei, reflectând popularitatea noului monitor în întreaga lume. În primul trimestru, vânzările seriei Smart Monitor, inclusiv vânzările la precomandă ale lui M8, au crescut cu aproximativ 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pe măsură ce consumatorii lucrează, învață și se distrează din ce în ce mai mult acasă, monitorul inteligent redefinește rolul tradițional al monitorului și oferă o varietate de funcții pentru a îmbunătăți orice stil de viață”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte executiv al Business Display Visual la Samsung Electronics, conform SamsungNewsroom. „Suntem încântați să atingem această etapă de un milion de unități vândute. Anticipăm că cererea va continua, deoarece consumatorii din întreaga lume doresc să trăiască mai inteligent, în fiecare zi”.