Samsung Keyboard actualizată, a cauzat descărcarea bateriei

258
Samsung Keyboard
Sursa foto: via androidcentral.com

Mai mulți utilizatori de telefoane din seriile Galaxy S21, Galaxy S22 și de Galaxy Z Fold 3 / Fold 2 au reclamat probleme de descărcare a bateriei. Problema a ieșit la iveală în urma noii actualizări Samsung One UI 5.1. Evident, tastatura Samsung a fost cauza principală a epuizării bateriei. Compania a confirmat că Samsung Keyboard – Tastatura Samsung a fost cea vinovată și acum a remediat problema.

Interfață Samsung One UI 5.1, cu multe funcții utile, a fost lansată pe mai multe telefoane din seria Galaxy S în februarie. Imediat au urmat telefoanele din seria Galaxy Note, telefoanele pliabile, apoi și cele din seria Galaxy A. Cu toate acestea, potrivit AndroidCentral, actualizarea a cauzat unele probleme utilizatorilor.

Actualizarea pentru Samsung Keyboard, rezolvă descărcarea bateriei

Consumul crescut al bateriei a fost o problemă sesizată de mulți utilizatori care a afectat mai multe dispozitive Samsung. Sunt incluse aici și telefoanele din seriile emblematice Galaxy S21 și Galaxy S22. Problema nu este nouă, totuși. În februarie, informațiile inițiale au indicat că modelele menționate au fost afectate din cauza aplicației Samsung Keyboard care vine preinstalată cu dispozitivele Galaxy.

Cu toate acestea, apoi au apărut probleme și la alte dispozitive Samsung Galaxy. Descărcarea mai rapidă a bateriei a fost observată și pe telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Fold 3. Acum, se pare că Samsung a recunoscut că tastatura ar fi cauza principală a problemei după actualizarea la interfața Samsung One UI 5.1.

Thailanda, numită Siam până în 1938, are capitala la Bangkok. Cuvântul Thai înseamnă „om liber” în limba thailandeză. Thailanda este o monarhie constituțională, elefantul fiind simbolul național. 95% din populație este budistă.

Pe forumul comunității Samsung din Thailanda, compania a confirmat că aplicația Samsung Keyboard actualizată, care a venit cu actualizarea One UI 5.1, „a crescut gradul de  utilizarea bateriei”. Se spune că aplicația Tastatură a primit un „proces suplimentar de calificare” implicat în generarea de autocolante și emoji.

Moderatorul Samsung asigură că problema a fost rezolvată cu o nouă actualizare pentru aplicația Samsung Keyboard care rulează versiunea 5.6.10.31. Proprietarii de dispozitive Galaxy sunt sfătuiți să-și actualizeze imediat aplicația Samsung Keyboard dacă nu au făcut-o deja. Această actualizare rezolvă problema de descărcare a bateriei.

Presupunând că sunteți un utilizator de smartphone sau tabletă Galaxy, puteți merge la Galaxy Store -> Meniu -> Actualizări și actualizați aplicația Samsung Keyboard.