Samsung Kids: cea mai bună platformă unde copii se pot distra și învăța

782
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Copii sunt unii dintre cei mai mari amatori de smartphone-uri și tablete din zilele noastre. Putem spune că sunt adevărați experți în manipularea acestora. Adevărul este că noile generații de dispozitive sunt foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, cum îmbunătățește lumea digitală viața și dezvoltarea copiilor? Prin platforma Samsung Kids, gigantul tech tocmai acest lucru face.

O studiu efectuat de Universitatea Stranmillis, denumit „Dispozitive mobile în învățarea timpurie”, a descoperit că utilizarea smartphone-urilor și mai ales a tabletelor, îi poate ajuta pe copii să-și îmbunătățească diverse abilități. Studiul condus de dr. Colette Gray a analizat timp de doi ani dezvoltarea a 650 de copii folosind tablete. Concluzia: Acest instrument i-a ajutat pe copii să se perfecționeze la subiecte precum matematica și limbajul, copii au comunicat mai bine fiind mai motivați și au reținut informațiile mai bine. Samsung Kids va fi un aliat al părinților pentru dezvoltarea copiilor.

Samsung Kids dezvoltat de Samsung pentru a stimula creativitatea copiilor

În acest sens, una dintre cele mai importante inițiative ale companiei Samsung pentru încurajarea unei culturi digitale adecvate este Samsung Kids. Este un serviciu inovator conceput special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Samsung Kids încearcă să ofere mixul perfect între învățare și divertisment cu peste 400 de aplicații. Cuprinde jocuri, filme, programe, cărți interactive și multe altele, astfel copii se pot distra și învăța pe o platformă sigură.

Tehnologia în era digitală este un mare aliat pentru dezvoltarea oamenilor, în special a copiilor. Este necesar să se dezvolte conținut, aplicații și dispozitive speciale pentru acestea, deoarece jocul și învățarea sunt decisive în această etapă a vieții lor.” A spus HS Jo, președintele Samsung Electronics Mexic.

Mexic este cea mai populată țară vorbitoare de limbă spaniolă din lume, cu o populație de aproximativ 126.580.000 locuitori în 2019. Mexic este a zecea cea mai populată țară din lume. Mexicul a introdus in lume ciocolata, porumbul și ardeii iuți chili.

Samsung Kids s-a născut cu scopul de a stimula creativitatea copiilor, oferindu-le o experiență adaptată pentru a naviga în lumea digitală fără riscuri. Acest serviciu poate fi folosit pe toate smartphone-urile și tabletele Galaxy. Samsung Kids conține materiale dedicate domeniilor importante precum matematica, știința, arta, gândirea critică, studiile sociale și multe altele. Profitând de toate acestea copii se pot și distra și învăța.

Platforma Samsung este în același timp și cel mai bun aliat al părinților. Aceștia au garanția că tot conținutul este sigur și a fost selectat de experți și pedagogi care au clasificat materialul în funcție de vârstă. În plus, nu există nicio plată sau comision suplimentar, deoarece cu un abonament cei mici vor putea accesa peste 10 mii de ore de jocuri și lecții fără achiziții suplimentare.

Samsung Kids o platformă unică în felul ei

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Samsung Kids este că este unic în acest fel. Nu numai că oferă cele mai bune instrumente, dar vă permite să dețineți controlul timpului și a ceea ce văd cei mici pentru a-i ghida în învățarea lor. Aplicația folosește un PIN de ieșire exclusiv pentru adulți care împiedică copiii să părăsească Samsung Kids. În plus, atunci când învață sau se joacă, nu sunt afișate mesaje, publicitate, reclame sau link-uri externe, lucru care garantează siguranța copilului și implicarea în ceea ce face.

Toate aceste caracteristici au făcut ca Samsung Kids să fie recunoscut la nivel mondial pentru calitatea sa și pentru optimizarea timpului și a activităților digitale ale copiilor. Aceste lucruri a adus platformei Samsung premii importante, precum Premiul Național pentru Produse pentru Parenting, Tillywig Toy Awards 2017, CES Innovation Awards 2016 și Academic Choice.

Samsung Kids este disponibil în magazinul Galaxy pentru a fi descărcat pe orice dispozitiv Galaxy. Utilizatorii pot accesa o încercare gratuită de o lună, iar prețul abonamentului este 59,99 USD / an sau 7,99 USD / lună pe orice dispozitiv Samsung Galaxy.