Samsung Kiosk un aparat All-in-One pentru comenzi și plăți fără contact

399
Samsung Kiosk un aparat All In One
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat disponibilitatea extinsă a Samsung Kiosk, o soluție All-in-One care oferă capacități de comandă și plată fără contact. Oferind clienților opțiuni de instalare ușoară și un strat protector, Kiosk este acum disponibil în 12 țări din întreaga lume. Poate fi cumpărat în SUA, Canada, UK, Irlanda, Franța, Suedia, Olanda, Belgia, Spania, Austria, Australia și Singapore.

Chioșcurile au devenit rapid o parte a vieții de zi cu zi. Ele oferă clienților o modalitate simplă și interactivă de a achiziționa articole, oferind în același timp companiilor o soluție inovatoare pentru a reimagina locul de muncă și a crește eficiența”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al afisajului vizual la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Noul chiosk All-in-One Samsung este o soluție inteligentă și fără probleme, oferind toate caracteristicile potrivite necesare întreprinderilor.”

Samsung Kiosk cu multe opțiuni de instalare

Disponibil într-o culoare alb-gri elegantă, Samsung Kiosk are ecran tactil de 24 de inch (60,96 centimetri). Este alimentat de tehnologia Samsung SoC (System on Chip) dovedită și elimină necesitatea unui computer extern, oferind în același timp o tehnologie puternică și fiabilă care reduce consumul de energie.

Samsung Kiosk are un design modular pentru a oferi o varietate de opțiuni de plată. Poate folosi terminalele EMV majore (Europay, MasterCard, Visa), în plus față de cititoarele de coduri de bare și coduri QR. Are și o imprimantă încorporată și un sistem Wi-Fi. Această funcționalitate All-in-One face întreținerea rapidă și ușoară, asigurând perioade de nefuncționare minime și sporind satisfacția clienților.

Visa Inc. este liderul mondial în domeniul plăților digitale. Visa are operațiuni pe toate continentele din întreaga lume, cu excepția Antarcticii. VisaNet este capabilă să manipuleze peste 65.000 de mesaje de tranzacții pe secundă.

Samsung Kiosk este potrivit pentru orice mediu de afaceri cu o varietate de opțiuni de instalare. În primul rând poate fi instalat pe orice blat sau masă dintr-un magazin, fără a fi nevoie de construcții suplimentare. Când este instalat cu un suport, acesta poate fi poziționat oriunde în interiorul unui magazin pentru a fi integrat perfect cu designul interior. Aparatul Samsung poate fi montat pe perete pentru a maximiza economiile de spațiu.

Disponibilitatea pe alte piețe va fi anunțată în perioada următoare

Samsung Kiosk are o gamă de funcționalități și setări operaționale pentru a se potrivi diferitelor tipuri și dimensiuni de afaceri. Are și o interfață de utilizator dedicată care permite configurarea și utilizarea ușoară a meniului, a sistemelor de plată și de economisire. Cu un design rafinat Samsung Kiosk a fost dezvoltat pentru a oferi cele mai bune experiențe posibile comercianților și clienților.

Samsung Kiosk folosește protecție de securitate pe trei straturi alimentată de tehnologia Samsung Knox. Aceasta a fost special concepută pentru a proteja hardware-ul, platforma de plată și aplicația, precum și informațiile despre clienți.

De asemenea, sprijină dezvoltarea de aplicații pe platforma securizată printr-un sistem de operare open-source bazat pe Linux alimentat de Tizen. În acest fel dezvoltatorii pot crea cu ușurință o varietate de aplicații software care pot fi folosite pe Samsung Kiosk.

Partenerii majori de soluții fintech și Point of Sales (POS) se alătură ecosistemului Samsung Tizen Kiosk, având deja peste 20 de parteneri. Amintim aici Softpoint, Nanonation Inc., 900 Solutions Corp., Big Digital Corp., Global POS, EuroPOS, Nowbusking și alții.

Cu funcția de gestionare la distanță MagicINFO, eficiența în gestionarea magazinelor poate fi îmbunătățită prin identificarea oricăror probleme în timp real și luarea măsurilor necesare. Capacitățile de control de la distanță permit diagnosticarea problemelor și controlul de la distanță a funcțiilor esențiale, cum ar fi pornirea și oprirea ecranului. Disponibilitatea produselor pe piețe suplimentare este de așteptată în următoarele luni