Noul „Samsung Kiosk” este echipat cu sistem de operare Windows

232
Noul Samsung Kiosk echipat cu sistem de operare Windows
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat în Coreea noul Samsung Kiosk, o soluție inteligentă de comandă echipată cu sistemul de operare Windows. Samsung Kiosk este un produs all-in-one care se poate ocupa de orice, de la selecția produselor până la comandă și plată și este utilizat în restaurante, cafenele, farmacii, magazine universale, etc.

După lansarea produselor cu sistemul de operare Tizen în 2021, Samsung a extins gama de opțiuni pentru consumatori, lansând de data aceasta produse cu sistemul de operare Windows. Noul produs (cu nume de model KMC-W) este bazat pe Windows 10 IoT Enterprise. Noul Kiosk Samsung are un ecran tactil de 24 de inch (60,96 centimetri), procesor Intel Core de generația a 11-a, 8GB de memorie RAM și 256GB stocare.

Noul Samsung Kiosk a fost ales cel mai bun produs la ISE 2023

Samsung Kiosk oferă toate funcțiile esențiale ale unui chioșc pentru gestionarea conținutului și plata fără un computer separat. Aparatul Samsung are cititor de carduri, eliberează chitanțe, are scaner QR pentru coduri de bare, NFC (Near Field Communication) și suport Wi-Fi. Primul aparat de tip all-in-one Samsung Kiosk a fost lansat în 2021.

Este disponibil în trei tipuri: tip masă, tip stand și tip montat pe perete. În acest fel poate fi utilizat în funcție de diferite medii de magazin. Noul chioșc a fost, de asemenea, selectat ca cel mai bun produs la ISE (Integrated System Europe) 2023. ISE a avut loc la Barcelona, ​​​​Spania, în luna ianuarie.

Integrated Systems Europe (ISE) este cea mai mare expoziție din lume pentru profesioniști în sisteme audio-vdeo și sisteme de integrare IT. A debutat în 2004 la Geneva, Elveția. La ISE 2023 au participat 1.300 de expozanți din 151 de țări.

În Coreea de Sud, 1.000 de noi Samsung Kiosk vor fi furnizate pentru Yanolja Cloud. Aceasta este o platformă de agrement care oferă servicii online de cazare și călătorie. Platforma oferă informații despre hoteluri, cazare, agrement și transport și permite clienților să rezerve orice tip de cameră de hotel din toată lumea. Yanolja Cloud intenționează să introducă noul chioșc Samsung la „2023 Korea Hotel Show”. Aceasta este cea mai mare expoziție din industria hotelieră din Coreea și va avea loc la COEX, Seul, în perioada 14-16 iunie.

Samsung Kiosk a fost furnizat la peste 60 de parteneri din 35 de țări din întreaga lume. Continuăm să ne extindem cu acesta prezența pe piața globală”. A declarat Hoon Jung, Vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNwesroom.