Acasă Stiri Samsung Kiosk un automat cu multe caracteristicile de securitate și igienă

Samsung Kiosk un automat cu multe caracteristicile de securitate și igienă

Samsung Electronics Co. a lansat ieri un aparat tip chioșc în Coreea de Sud. Samsung Kiosk este un aparat de autoservire all-in-one care acordă multă importanță securității și igienei. Poate fi un semn că Samsung vrea să intre pe piață cu automate de autoservire, pe fondul tendinței fără contact induse de pandemie.

Samsung Kiosk este un aparat de autoservire all-in-one care permite consumatorilor să selecteze, să comande și să plătească pentru servicii și produse la restaurante, magazine și farmacii. Samsung a declarat că primul său aparat tip chioșc va fi disponibil la nivel global în prima jumătate a anului. Gigantul tech a semnat un parteneriat cu Fiserv Inc., o companie americană  de servicii financiare, pentru a vinde Samsung Kiosk.

Samsung Kiosk cu Tizen OS și Samsung Knox

Samsung Kiosk este o soluție de plată a comenzilor non-face-to-face optimizată pentru tendința actuală. Este un aparat de autoservire care acordă mare importanță igienei și siguranței”. A declarat Ha Hye-seung, director executiv al diviziei de afișare video Samsung Electronics.

Samsung Kiosk are un afișaj tactil de 24 inch (60,96 centimetri) și este disponibil în trei tipuri. Poate fi montat pe perete, tip stand sau așezat pe masă. În special, tipul de masă poate fi instalat pe tejghea sau pe masă în magazin fără construcții suplimentare.

Este alimentat de un sistem avansat pe cip și nu necesită un PC separat pentru a gestiona conținutul și informațiile de plată. Poate citi carduri, chitanțe, scana QR / coduri de bare și este dotat cu NFC și Wi-Fi. Funcția NFC este opțională. Are culoarea Grey White, poate fi utilizat în diverse medii de magazin și se armonizează cu interiorul existent.

QR este o prescurtare din engleză de la Quick Response – răspuns rapid. QR este marcă înregistrată a companiei Denso Wave, Inc. Sunt foarte frecvente în Japonia, unde sunt cea mai populară formă de bare bidimensionale.

Samsung a spus că ecranul tactil al chioșcului este acoperit cu un film special care stimulează efectele antibacteriene și de sterilizare. Automatul Samsung a fost certificat de organizația de certificare a siguranței din SUA – Underwriters Laboratories.

Chioșcul Samsung rulează pe sistemul de operare Tizen și are pentru securitate Samsung Knox, potrivit The Korea Herald. Cei care au Samsung Kiosk pot gestiona aparatul în timp real prin sistemul său de gestionare de la distanță, a adăugat compania.

Compania intenționează să-și extindă vânzările de Samsung Kiosk pe mai multe piețe în acest an. Sunt vizate în primul rând Asia și Australia, unde va fi lansat în prima jumătate a acestui an.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...