Samsung poate lansa două telefoane diferite Galaxy Z Fold 3

501
Samsung poate lansa doua telefoane diferite Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Potrivit unei noi informații provenite de la un cunoscut tipster, Samsung intenționează de fapt să lanseze două variante diferite de Galaxy Z Fold 3. Având în vedere că una dintre variante va avea un S Pen, înseamnă că cealaltă va fi livrată fără stylus. Aceste două dispozitive vor fi lansate probabil în a doua jumătate a anului 2021.

Samsung intenționează să lanseze două variante Galaxy Z Fold 3, dintre care una ar putea fi numită „Ultra”. Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) a vorbit zilele trecute despre dimensiunea afișajului la Galaxy Z Fold 3. Tipserul Tron a decis să împărtășească aceste informații. El a spus că ne putem aștepta la două variante Galaxy Z Fold 3, dintre care una ar putea fi numită „Ultra”, similar cu denumirea din seria Galaxy S. Numele Ultra a apărut prima dată cu seria Galaxy S20, a trecut pe Note 20 și va fi pe Galaxy S21. Este cel mai bine dotat telefon din seriile S și Note.

Un Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen și unul fără stylus

Tron a spus că nu este sigur când vine vorba de numire, asta este doar o presupunere. Cu toate acestea, dacă aceste informații vor fi adevărate, vom obține două variante diferite de Z Fold 3. Referitor la un model Fold 3 fără S Pen, acest lucru ar avea sens. Galaxy S21 Ultra este singurul telefon S21 care va fi compatibil cu un S Pen.

Doar pentru a fi clar, Galaxy S21 Ultra nu va fi livrat împreună cu stylusul S Pen. Dispozitivul îl va suporta, dar va trebui să-l cumpărați separat. De asemenea, telefonul nu va oferi o opțiune de andocare, cu excepția cazului în care cumpărați o carcasă cu așa ceva.

Stylus – este un instrument în formă de stilou folosit pentru a opera pe ecrane tactile, pe un smartphone, tabletă sau navigator. Prima utilizare a unui stylus într-un dispozitiv de calcul a fost Styalator. A fost fabricat de Tom Dimond de la Bell Laboratories în 1957.

Ross Young a răspuns la comentariul lui Tron, spunând că este posibil, dar el nu a auzit nimic despre asta. Young a specificat însă că dimensiunile afișajului vor fi complet identice dacă acest lucru se va întâmpla. Galaxy Z Fold 3 va ajunge probabil în a doua jumătate a anului 2021, conform Android Headlines. Galaxy Z Fold 2 a fost lansat în august anul acesta, așa că se poate întâmpla același lucru cu unul din succesorii săi.

Pe baza informațiilor pe care Young le-a făcut publice, dispozitivul va avea un afișaj principal de 7,55 inch (19,18 centimetri) și unul exterior de 6,21 inch (15,77 cm). Ambele afișaje vor fi puțin mai mici decât cele de pe Z Fold 2. De ce? Ei bine, se pare că stylusul este de vină. Diferența va fi atât de mică, încât va fi foarte greu de observat.