Samsung ar putea lansa luna viitoare seria de telefoane Galaxy M

1415

Avem deja suficiente dovezi că Samsung se pregătește să lanseze noile smartphone-uri din seria Galaxy M în viitorul apropiat. Din articolele publicate și din rezultatele de pe site-urile de referință, avem și o idee despre opțiunile de culoare, variantele de stocare și unele specificații. Datorită unei recente informații, via SamMobile, avem acum detalii despre intervalul când primele smartphone-uri Galaxy M vor fi lansate.

Potrivit unei știri publicate de agenția indiană de știri IANS, Samsung intenționează să lanseze seria Galaxy M în India luna viitoare. Indo-Asian News Service (IANS), ne informează că Samsung va lansa trei noi smartphone-uri în luna ianuarie. Informația publicată de IANS se bazează pe surse din industria de telefonie mobilă din India. Noile modele vor veni cu multe caracteristici „industry-first” pentru a se diferenția pe piața indiană aglomerată.

În informație nu se menționează aceste caracteristici, însă strategia pare a fi similară cu cea adoptată de Samsung pentru gama mid-range în ultimele luni. Informația este credibilă prin prisma faptului că în India, la Noida, este cea mai mare fabrică de telefoane mobile din lume. Samsung a inaugurat anul acesta cea mai mare unitate de producție a telefoanelor mobile în ceea ce privește capacitatea de producție. Informația vine din această locație, Noida, unde IANS are și sediul central.

Samsung Galaxy M1, M2 și M3, lansate în curând

Informația nu menționează în mod specific modelele, acestea ar putea fi ceea ce am numit până acum Galaxy M10 , M20 și M30. Conform IANS este posibil și un smartphone Galaxy M40. Acesta nu a apărut în știri până acum. Totuși, mergând după această știre, se pare că aceste modele s-ar putea putea numi Galaxy M1, M2 și M3 la lansare. Au mai fost informații și despre Galaxy M50, dar nu suntem siguri dacă va fi unul dintre cele trei dispozitive.

Potrivit Fondului Monetar Internațional – FMI, economia indiană va avea o valoare nominală de 2.957 trilioane USD în 2019. Este cea de-a șasea cea mai mare economie din lume în funcție de ratele de schimb ale pieței. Forța de muncă indiană este de aproximativ 514 milioane de muncitori. Este a doua cea mai mare din lume după China, începând din 2016.

Conform recentei înregistrări de pe Geekbench, Galaxy M30 va veni cu Exynos 7885, 4GB de RAM și Android 8.1 Oreo. Aceste modele vor avea baterii mai mari și display-uri Infinity-V cu o diagonală de până la 6,4 inch (16,25 cm). Conform IANS, bateria pe unul dintre aceste modele ar putea fi cea mai mare aflată pe un telefon mobil.

Specificațiile oficiale pot varia ușor față de prototipurile testate, dar este clar că seria Galaxy M va fi formată din telefoane ieftine. Seria Galaxy M se va poziționa sub seria Samsung Galaxy A. Acesta ar putea fi motivul pentru decizia Samsung de a debuta prima serie din India. Telefoanele pentru bugete mici reprezintă cea mai mare parte a vânzărilor de smartphone-uri din India.

Noua serie vine pe urmele lui Samsung Galaxy A7 și Galaxy A9 (2018) – primele cu triple și quad-camera. În 2018, smartphone-urile Samsung Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9 au fost cele mai bine vândute în India.